Margus Hunt.Foto: Steven Ryan
NFL ameerika jalgpalli liiga
14. märts 2017, 09:12

SUPER! Margus Hunt leidis NFLis uue tööandja! (1)

Eesti parim Ameerika jalgpallur Margus Hunt jätkab karjääri USA profiliigas NFL, kui sõlmis kahe-aastase kontrahti Indianapolis Coltsiga.

2013. aastal draftis valitud Hunt veetis esimesed neli aastat Cincinnati Bengalsi ridades, kuniks temast sai eelmise hooaja lõpuga vabaagent. Mitmed NFLi eksperdid on tunnistanud, et tugevas eestlases on palju avanemata potentsiaali, mida peaks saama rohkema mänguajaga esile tõsta. 

Coltsi juht Chris Ballard näebki 29aastases mehemürakas võimalust olemas olevad oskused leida ning kaitseliini tugevdada. Lisaks peaks Hunt tõstma meeskonnasisest konkurentsi ja sügavust, mis abil paremaks loodetakse saada.

Asjatundjad hindavad eestlase palkamist tagasihoidlikult, kui välja tuuakse tõik, et ta on NFLis mänginud vaid neli hooaega ja pole palju märkimisväärset korda saatnud. "Ta võib lisada meeskonda küll sügavust ja konkurentsi, kuid paljusid fänne ta ilmselt ei rõõmusta," seisab USA meedias. 

Colts on Super Bowli kahekordne võitja, kui triumfeeritud on aastatel 1970. ja 2006. Möödunud hooajal play-off´i ei jõutud.