Tänavuse hooaja esimeses mängus jäi samuti peale Liverpool. Foto: PAUL ELLIS
Jalgpall
19. märts 2017, 11:00

STATISTIKAPOMM | Numbrid ei valeta - Liverpool on Manchester City vastu kindel favoriit

Statistikud on tänase Liverpooli ja Manchester City kohtumise ees välja otsinud mitmeid põnevaid numbreid, mis annaks justkui eelise punase meeskonnale. 

39 - kohtumist on see paar omavahel pidanud ning Liverpool on võitjana väljunud 18, City 7 ja viiki on mängitud 14 korral. 

4 - järjestikust Premier League´i omavahelist mängu on võitnud Liverpool. Viimati oli City parem 2014. aasta 25. augustil. Tõsi, möödunud aastal liigakarikas jäi Liverpool alla. 

Tänavuse hooaja esimeses mängus jäi samuti peale Liverpool. Foto: PAUL ELLIS

34 - väravat on meeskonnad viimases 10 mängus kahe peale löönud. 

3 - potentsiaalset mängijat astuvad vastu oma endisele koduklubile. James Liverpooli poolt Milner ja Daniel Sturridge, Cityst Raheem Sterling. 

2013 - oli aasta, mis need kaks meeskonda Premier League´is viimati viiki mängisid. 

12 - just nii palju väravaid on mõlema meeskonna resultatiivseimad mängijad sel hooajal löönud. Liverpoolist Sadio Mane, Cityst Serio Agüero. 

22 - väravat on Etihadi staadionil viimase kuue liigamänguga löödud. 

Pep Guardiola (vasakul) ja Jürgen Klopp on mõlemad väga kõrgelt hinnatud treenerid. Foto: Carl Recine

10. - korda lähevad vastamisis Pep Guardiola ja Jürgen Klopp. Varasemal on mehed kohtunud ka Saksamaal, kui Guardiola juhendas Bayernit ja Klopp Dortmundi. 

KÕIKIDES - seni Etihadi staadionil peetud neljas mängus Liverpooli vastu, on Sergio Agüero löönud värava. Saldo ongi hetkel 4 tabamust.