Maailm

Filipiinide president rahvusvahelist kohut ei karda (8)

LISA KOMMENTAAR

JUHAN20. märts 2017, 09:50
Narkoärimees, kes omakasu pärast istutab nõela otsa ning rikub ja hävitab kümnete või sadade teiste inimeste elud ongi minu arvates seesama mis sarimõvar. Seega oma karmi saatuse auga ära teeninud
Uunu19. märts 2017, 20:24
Kus mu komm on? Respekt vana. Kutsuks üheks aastaks siia presidendiks.
Uunu19. märts 2017, 20:10
Mees teeb õiget asja. Jääb mulje, et kõik inimõiguslased on narkarid. Ega jah, kaine peaga ju sellist juttu suust välja ei aja nagu neil tuleb.
nii on19. märts 2017, 20:02
Milleks kära, kui Duterte tänuväärset võitlust juhib.
Tubli mees19. märts 2017, 15:24
Kõik narkarid ja narkoärikad tulebki kohapeal maha lasta. Nii puhastati ka kunagine narkoparadiis Tai narkokõnnast. Nüüd on seal elu puhas... Samas seadused - surmanuhtlus igasuguse narko eest - on näiteks paljudes ida riikides, Malaysias jm. Mõnus on liikuda faktiliselt kuritegevusevabades riikides. Lihtne!
JUSS19. märts 2017, 14:51
Diktaatorid lasevad igasugu rahvusvaheliste jutuklubide peale laias kaares, sest kuni nad on omas riigis ja oma armeede kaitse all, seni nad lihtsalt vilistavad igasugu kohtu otsustele. Ei kartnud ei Pol Poth, ei end keisriks kuulutanud eriline gurmaan Bokassa. Ja ei karda ka praegui ei Robert Mugabe, ei Kim, Putin ega ükski teine. Sest kes saaks neid puutuda või ohustada? Vastutusele saab diktaatoreid võtta alles siis, kui ta kas omenda vägede poolt kukutatakse või kui tema riik naaberriigi poolt vallutatakse. Kuid ka taolisel juhtumil oskavad nad enamasti õigeaegselt kuhugi väljamaale putkata, kuhugi sinna, kustkohast välja ei anta. Vaid väga vähesed diktaatorid on pidanud oma tegudest ka reaalselt aru andma ja seina äärde miema, nagu läks näiteks Rumeenia Nicolae Ceaushescu.
Presidend hoolib rahvast19. märts 2017, 14:43
Ega täida vanglaid kurjategijatega maksumaksjatele ülalpeetevateks. "Marutõbiste "ajudega kurikaelad sunnitakse lõpetama laste ja noorte mürgitamist narkoga. Eestile edu uute vanglate rajamisel maksurahaga, igale leibkonnale oma kinnipeetav.
pede200319. märts 2017, 20:13
moslemitele on keelatud narkootikumid kuna need avardavad inimese mõttemaailma. Islam on ajupesu mida see moslemist riigipea kaitsta üritab. Jälle 1 rumal lühinägelik eesti talupoeg.