KÜTAB KIRGI: "Prooviabielu" on Eesti telemaastikul täiesti uudne ja ainulaadne tõsielusaade, kus kaks neidu proovivad kolme erineva mehega nädal aega koos elada, nagu päris abielupaar. Kõvasti kõneainet pakkuva saate kangelased Liisa ja Helen osalesid mõlemad ka tunamullu ekraanile jõudnud saates "Abielus esimesest silmapilgust", kus nad abiellusid meestega, keda kohtasid esimest korda alles altari ees.Foto: TV3
Inimesed
20. märts 2017, 04:00

PSÜHHOLOOG: "Prooviabielu" saates meest otsivad tüdrukud teevad oma psüühikale karuteene (132)

Psühholoogi sõnul võib tõsielusarjas osalemine lõppeda ka depressiooni ja psüühikahäiretega.

Psühholoogi sõnul võib tõsielusarjas osalemine lõppeda ka depressiooni ja psüühikahäiretega.

"Eestis tahavad kõik olla staarid, olla keegi. Venemaal või Ameerikas tahetakse kuulsaks saada, sest see toob – ehk isegi elu lõpuni – raha sisse, kuid Eesti on nii väike, et meil ei maksta selle eest ju midagi. Tõsielusarjas on tühjade inimeste tühi elu," põrutab psühholoog Atali Stahlman tõsielusaadetes osalejate kohta. 

Viimastel nädalatel on peaaegu iga seltskonna põhijututeemaks saanud uus tõsielusaade "Prooviabielu". Saate keskmes on kaks neidu – Liisa ja Helen –, kes oma ellu armastust otsivad. Kolm nädalat kestvas eksperimendis elavad tüdrukud igal nädalal uue mehega, jagatakse ka voodit ning saate lõpus otsustatakse, kes on sobivaim kaaslane. Sotsiaalmeedia on täis naljapilte osaliste kohta ning nemad ise püüavad meeleheitlikult selgeks teha, et tegelikult pole nad sellised, nagu televiisorist paistab.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99