Viies veerandaeg | Õhtulehe raadio

VIIES VEERANDAEG | Rauno Pehka meenutab Kotsari noort karjääri ning avaldab, et USAsse on siirdumas nii mõnigi noorpallur (1)

LISA KOMMENTAAR

29. märts 2017, 10:46
Kuule, tobe pehka. Kes siis ESTIS mängima hakkab? Kas eesti ongi usa koloonia, kust võtame aga parema ära.
OLEW AIT
1965.a. Ilmar Kullami, Heino Krevaldi, August Soku ja üleüldse ENSV korvpallikoorekihiga korvpalli Kohtla-Järvel harjutanud.
Ja siis me imestame, et EESTISSE ei jätku niipalju noori mehi, et sõjaväge mehitada. Saatke need tobedad tagumikku – need pehkad , need kümnevõistluse asjapulgad. Kuidas saabki EESTIS oma treener tekkida, kui sa pead juba lapse koos lutiga ameerikasse andma.
MILLINE ILGE EESTIWASTASUS.
Olen ka ikka treenimise maailmameister ja tean, et ameerika ei tee mehest meest, kui mehel ise tahtmist pole.
Ma ütlen – me häbistame oma sporti ja petame oma noori, lootes, et nad seal ameerikas on midagi rohkemat kui vene impeeriumis vanjad ja toljad. Üks vanja tuleb ja teine tolja läheb. Muide, tõstetreener Viktor Agudini sõnad.
Olen 99,99 % kindel, et paari aasta pärast on see va koltsari koib udus ja ainult jaan martinson üritab poisist ikka veel juttu teha. Aga vennikesel on tervis läbi, juba muud huvid. Saab ikka miljonist eestlasest lammutada küll. Eriti kui sellele aitavad oma lollpead kaasa.