Talisport

VIDEO | Just nii võitis Kelly Sildaru oma esimese MM-tiitli! (4)

LISA KOMMENTAAR

Horros29. märts 2017, 16:42
spordi huviline28. märts 2017, 17:56
Lugupeetud ÕL tegijad. Küsimus selles , et miks nähakse/ülistatakse ainult ühte kindlat persooni ? Kindlasti on ta kõva tegija , aga on ju veel samal ( ehk isegi kraad kangemal )tasemel noori : näiteks Kellyga sama vana Tartu poiss Stefan Arand. Äsja tunnustati teda Monacos , vürsti poolt , maailma parimale noorele vee-motospordi maailmameistri tiitli võitjale mõeldud karikaga.
Ärme loome nn. isikukultust !
treener28. märts 2017, 19:57
Absoluutselt õige küsimus, pealegi on pealkiri täiesti eksitav. Ta ei tulnud ju maailmameistriks vaid juunioride maailmameistriks! Milleks selline hämamine ja veel rahaline preemia laste võistluse eest. Meil on Eestis juunioride maailameistreid ikka hulga rohkem. Pole küll kuulnud nende rahastamisest riigi poolt. Fännid lasku käia.
jalgpalli huviline28. märts 2017, 20:51
Ja mis sai nendest mootorratturitest, kes kõrbes võistlesid oma mootorratastega. Üks nendest ju võitis esimese ja teine kolmanda koha. Miks ei räägita teistest tublidest eestlastest vaid ülistatakse ainult ühte kindlat persooni nagu eespool mainiti. Ega ausaltöeldes kedagi ei huvita see trikisuusataja. Miinuseid luban laduda neil, kes kirjutavad siia vastuseks veel PÄIKEST. Anname jah kõik oma rahad tema perele, et ta saaks ikka kuskil välismaal võistlustel käia. Sellised lapsstaarid, kellest kirjutatakse iga päev, mida ta sööb-joob, palju kaalub, kas täna viinamarju sõi... need hääbuvad üpriski kiiresti.