PEAGI PLATSIL? Jürgen Ligi (vasakul) sõnul hoidis teda eilsel Eesti-Horvaatia mängul horvaatide ridades platsile minemast jalavigastus. Fotomeenutus Eesti-Sloveenia mängust 2014. aastal.Foto: Laura Oks
Jalgpall
29. märts 2017, 14:43

Jürgen Ligi poseeris Horvaatia koondise särgiga: mulle anti isegi nimeline särk! (4)

Poliitik Jürgen Ligi poseeris peegli ees Horvaatia koondise särk seljas ja teatab, et eile õhtul toimunud mängul platsile teda ei lastud: takistuseks sai säärevigastus.

Eile õhtul postitas Jürgen Ligi oma Facebooki kontole pildi, millel kannab Horvaatia koondise särki, seljaosal tema nimi. "Nonii! Geel veel pähe ja siis 6:0 letosvetti tegema neile seal nende Lillekülas.
Edited k21.
Assoo, ma ennist ei öelnud, et mul väike säärelihase häda ja ma ei pruugi platsile minna. Ei läinudki. Nii ei saanud muidugi neile 6:0 teha, sai 3:0. Nad olid etendusega väga rahul. President oli ka kohal. Ainult mupo oli kuri ja tegi parkimistrahvi," kirjutas poliitik sotsiaalmeedias.

Ligi põhjendab, et muidu oleks ta läinud platsile ühes horvaatlastega mängima, aga takistuseks osutus jalavigastus. "Säärevigastus päästis pigem natuke Horvaatiat," selgitas poliitik, et tema platsilolek oleks Eestit kõvasti toetanud.

Horvaatia koondise särgis poseerimise kohta kirjeldab Ligi, et sellel on tema nimi. "Eesti koondis ei ole mind kunagi kutsunud, aga horvaadid on: anti isegi nimeline särk," selgitab ta ja ütleb mõni hetk hiljem, et küllap tegi munitsipaalpolitsei trahvi, sest ametnikud elasid kaasa kaotajaks jäänud Horvaatiale.

Mille eest endine minister tegelikult trahvi sai, jäi saladuseks.