Jalgpall

Videokohtunik langetab õigeid otsuseid, aga toob jalgpalli harjumatud mängupausid (7)

LISA KOMMENTAAR

Geelipea30. märts 2017, 14:18
Täiesti arusaamatu hala. Hoki, mis on kordades kiirem mäng on selle ammu ära tõestanud, et videokordused on vajalikud. Jalgpall on lastud panso-kooli-poiste poolt nii sügavale mutta vajuda, et õudne. Sellest ka üldse selline jutt siin võimalik.
lagle30. märts 2017, 11:33
kõigil kiirusalade sportlastel on küljes jublakas mis lööb kella finišis lukku.
asi nüüd seda jalgpallis kasutada(palli sees on ka jublakas mis fikseerib kas oli üle väravajoone või ei)
paari reaga valem ja ongi asi mutt kas oli suluseis või ei söödu hetkel.
see lahendaks just selle "väravarõõmu" küsimuse.
vigade ja muude rikkumiste korral läheb mäng nagunii seisma.
palli30. märts 2017, 21:38
sees on erinevaid ,,jublakaid" katsetatud ja kuna see saab kõvasti hoope, siis ei ole tehnoloogiad vastu pidanud.
Pets30. märts 2017, 09:47
Vähe sellest, et pealtavajatele on see ikka ulme ebameeldiv - totaalne emotsiooni tapmine, siis minule tekitab rohkem küsimusi see, et kui värava puhul vaatab videokohtunik üle kas olu suluseis või ei, siis miks seda ei tehta olukorras, kus väravat ei lööda. Selgitan, kui toimub rünnak ja vilistatakse suluseis, siis rünnakut ei viida lõpule, eksole. Kuid kui äärekohtunik aga eksis ja tegelikult polnud suluseis? Siis võeti ära ju võimalik värav või selle üritamine. Ehk praegune olukord analüüsib ainult neid, kas värav luges või ei. Aga kui ei ole veel väravalööki tehtud ja kõlab vile AGA nagu teise värava puhul tuleb välja, et vile oli vale - siis keegi ei anna ju uut ründamise võimalust. Kogu see asi läheb jaburaks ja ise sellist jalgpalli ei toeta ega taha ega ei leia, et oleks huvitav vaadata. See mäng tõestas, et selliselt on see ikka totaalne jama.
äkki...30. märts 2017, 08:11
...see vähendab ka selle tsirkuse mängimise platsil, kus väiksest või olematust puudutusest kukutakse põhimõtteliselt surnuks!
Pele30. märts 2017, 07:36
lihtsam on siis juba anda mängjatele särgid millel on kiip sees ja paigaldada andurid platsile, mis fikseerivad ära suluseisu automaatselt,..
Kristo30. märts 2017, 12:58
Kahjuks see ei aita, kuna särk on keha küljes, aga suluseisu puhul loetakse kõige eespool olevat kehaosa (näiteks ette sirutatud jalg või pea).