Maailm

Lokulööjad mõjutavad üha rohkem maailma (6)

LISA KOMMENTAAR

Argo.4. aprill 2017, 23:49
Ennemuiste olla küla keskel olnud post ja selle juures "lauajupp" või paar . Too viimane olevat olnd nimega lokulaud. Kui külas olnud tulekahju ehk vainlane rünnand siis keegi, selleks seatud inimene aga vahel ka juhuslik pealtnägija peksnud selle lauaga teis tauda või posti(?) et ülejäänud külaelanikud teaksid teokseda. Veneaal pandi kolhoosi poolt üles kas karpraua jupp või vana veoauto velg ja sinna lähedale keti otsa torujupp või lattraua tükk. Seda selsamal eesmärgil.
Sõnaga siis, hea inime. Hiljem alles hakatud selleks kutsuma inimesi kes ilmaaegu paanikat teinud.
Aga kindlasti ei ole seda kasutatud sellisel puhul nagu austet kirjatsura seda teeb. Pigem võiks neid nimetada...olenevalt seisukohast siis...kui minu saladusi reedab siis mina kurjategijana nimetaks neid kitsedeks vms.
Muidu aga päris hea kokkuvõte. Tänud.
mõtlemiseks 1. aprill 2017, 12:02
Lokulööjate tegevus on seni ära hoidnud superkorruptsioonid või on seda tunduvalt vähendanud nõrganärvilistel.Teada olevalt ,ja nii ka Eestis, on lokulööja võimul oleva klanni potensiaalne kirstunael, keda argumentide puudumisel lihtsalt klouniks nimetatakse ja süüdistuste kohta öeldakse, et see pole nii.Hea seegi, et see võtab võimuisandatelt une, kuid edaspidi tuleb arvestada, et tõde tõuseb ja vale vajub
Igal juhul1. aprill 2017, 11:13
Viskuvad kurjategijad teo ilmsikstulekul ringkaitsesse ja kuritegudest teatajad puuakse ülesse.
1. aprill 2017, 08:45
Väga põhjalik ettekanne1. aprill 2017, 08:31
kes on lokulööja... Ajakirjandus uurige parem valitsusklanni sigadusi. Materjali nagu näha on piisavalt
1. aprill 2017, 10:11
Isamaa Reeturite Liit ei luba ... isegi sadama nelja sidruni lugu