Sindarius Thornwell, taamal paistab ka Maik-Kalev Kotsar.Foto: ELSA
Korvpall
1. aprill 2017, 06:10

ÕL PHOENIXIS | Kotsari ja South Carolina ettevalmistused NCAA finaalturniiriks pole kulgenud viperusteta

Korvpallur Maik-Kalev Kotsari koduülikool South Carolina kohtub Eesti aja järgi pühapäeva öösel kell 01.09 USA üliõpilasmeistrivõistluste nelja parema seas Gonzagaga. Tähtsa kohtumise eel pole South Carolina taevas olnud aga pilvitu: nii peatreener Frank Martin kui meeskonna mänguline liider Sindarius Thornwell on kohtumise eel võidelnud külmetusega.

22aastane Thornwell on tänavu South Carolina resultatiivseimana visanud keskmiselt 21,6 punkti mängus, kuid fännide ehmatuseks jättis Thornwell ühe mängueelse treeningu vahele. Ta vaevles palaviku ja peavalu küüsis.

Peatreener Martini, kes ka ise külmetusega võitles (ütles pressikonverentsil: "Õnneks ei pea ma ise mängima."), sõnul polnud teps mitte hullu, et Thornwell harjutuskorra vahele jättis. "Ma ei taha teisi maha teha, aga Sindarius mõistab korvpalli kõige kõrgemal tasemel. Tal pole vaja igal treeningul osaleda, et mõista, mida teha üritame," lausus Martin.

Õhtuleht on Phoenixis mängitaval üliõpilasmeistrivõistluste finaalturniiril kohal ning ei lahku areenilt enne, kui kõik mängud peetud on! Jälgi Õhtulehte ning võid olla kindel: kõige põhjalikuma ja operatiivsema kajastuse eeskätt Kotsari ja South Carolina tegemistest saad just Õhtulehest.