Siim-Sander Vene oli täna heas viskehoos ja kogus 17 punkti.Foto: nn-basket.ru
Korvpall
2. aprill 2017, 17:58

Siim-Sander Vene viskas 17 punkti, kuid Nižni Novgorod kaotas napilt Himkile (1)

Korvpalli Ühisliigas pidid Siim-Sander Vene ja Nižni Novgorod võtma vastu järjekordse kaotuse, ehkki tippude sekka kuuluvale Himkile avaldati kõva vastupanu.

Veel viimasel minutil oli Nižni taga 90:92, kuid kogenud Sergei Monja tabas mängu saatuse otsustanud kolmepunktiviske. Lõpuks võitis Himki 99:90. Vene kogus 28 minutiga 17 punkti (sh kolmesed 8/5), 2 lauapalli ja 3 korvisöötu, tema +/- saldoks jäi +1. Võitjaile tõi Aleksei Šved 32, kaotajaile Kenny Boynton 27 punkti.

BC Kalev/Cramo sai hea uudise Minskist, kus kohalik Tsmoki kaotas hooaja esimese võidu võtnud Permi Parmale 62:71. Sellega muutus Kalevi 11. koht kindlamaks.

Frank Elegar ja Krasnojarski Jenissei alistasid Astana 88:78 ja jätsid sellega elama Nižni õhkõrna play-off'i pääsemise lootuse. Nimelt on Nižnil 7 võitu ja pidamata kaks mängu, 8. kohal asuval Astanal 9 võitu ja ees kolm mängu. Nädala pärast võõrustabki Nižni kasahhe ning vajab seejuures vähemalt kümnepunktilist võitu, sest võõrsil jäädi samale meeskonnale alla üheksa silmaga. Pärast seda jääb Nižnil mängida veel Tsmoki, Astanal aga Unicsi ja Himkiga.

Samas võib kaarte segada Saraatovi Avtodor, kel 6 võitu, kuid pidada veel viis mängu. Ent neist kolm raskemat on võõrsil Lokomotiv-Kubani, Jenissei ja Zeniti vastu.

Turniiritabel: