Pärnu võrkpallimeeskond. Foto: Alar Truu
Võrkpall
6. aprill 2017, 21:22

VÕRRATU VÕRKPALL! Pärnu võitles end raskest seisust mängu tagasi ning viigistas viiegeimilises trilleris poolfinaalseeria

Võrkpalli Eesti meistrivõistlused jätkusid täna Pärnus, kui kohalik meeskond võõrustas poolfinaali teises mängus Tallinna Selverit ning viigistas 3:2 paremusega seeria. 

Avamängu Tallinnas kaotanud pärnakad alustasid kohtumist hästi, kui haarasid kohe ohjad. Esimene geim suudetigi enda kasuks pöörata numbritega 25:23. 

Teises vaatuses aga jõudude vahekord muutus, kui võõrustajate esituses hakkas paistma närvilisust ja ebakindlust. Just nagu ka avakohtumise võtmehetkedel. Selle kasutasid ka Selveri mehed edukalt ära ning võitsid geimi kindlalt 25:17. 

Sarnases rütmis jätkati ka kolmandas geimis, mis kuulus taaskord külalistele - seekord 25:21. Sellega tundus, et Pärnu on taaskord murtud ning tallinlased lähevad oma teed. 

Selver saigi neljanda geimi keskosaks juba 4-5 silmaga ette ning karunahk paistis jagatud olevat. Siiski suutsid võõrustajad mängu muutuse tuua ning lõpuks kindlalt 25:20 paremust näidata. 

Otsustavas geimis jäädi aga taas tagaajaja rolli, kuid pidevalt hoiti Selveril sabast kinni ning varsti särasid tablool viiginumbrid 13:13. Põnevas punkt-punkti heitluses olid kord pärnakad peal, siis jälle külalised. Pikema õlekõrre tõmbasid lõpuks ikkagi 21:19 paremusega võõrustajad. 

Kohtumise parimaks tõusis avamängus varju jäänud Hindrek Pulk 25 punktiga. Selveri poolelt sai Lincoln Williams kirja 23 silma. 

Seeria jätkub seisult 1:1 pühapäeval Tallinnas.