Videointervjuu Avo Keelega.Video: Tiina Kõrtsini
Võrkpall
9. aprill 2017, 23:05

ÕHTULEHE VIDEO | Avo Keel: võistkond teab, et ma sulan, kui võideldakse-kakeldakse viimse hingetõmbeni (1)

Pärnu võrkpallimeeskonna peatreener Avo Keel oli pärast poolfinaal seeria kolmanda mängu kaotust pettunud eelkõige meeste tahtejõuetuses. 

"See oli kvaliteedilt suhteliselt hapu mäng," võttis Keel kohtumise lühidalt kokku. "Esimese geimi kaotasime sajaga. Selveri rünnakuprotsent on 33 ja võidab nii suure eduga (25:14)."

"Natukene kurvaks tegi. Täna oli lubatud hästi julgeid otsuseid teha, aga mida ei tehtud, olid vabad käed, mida harva mängijad, vähemalt minu käest on saanud. Nii päris ei saa.

Ega Selver ka peale blokimängu suurt midagi ei näidanud. Kaitset mängisid neile omaselt, see pole üllatus, et nad hästi platsi mängivad. 

Natuke ühekülgsus ja otsustamatus lõi vahepeal välja. Siis jälle mängiti ja tehti... jäävad kahetised tunded. Aktiivsust oleks lubatud asjade puhul oodanud rohkem." 

Eelkõige näeb kogenud treener vajakajäämist emotsioonis. "Kolm poolfinaali on mängitud, aga me ei suuda seda hasarti üleval hoida. Võistkond teab, et ma sulan, kui võideldakse-kakeldakse viimse hingetõmbeni.

Kui vastane võidab, siis on järelkult parem, mis seal ikka. Ega ei saa kõiki mänge maailmas kunagi võita."

Ta lisab: "Üks asi jääb mulle alati mõistatuseks. Kui on juba sellised mängud, kus mängitakse finaali eest, siis ei saa olla sellist olekut platsil, et lihtsalt oleme."

Vaata videost, milline on Keele retsept finaalseeria päästmiseks ning kuidas kogenud treener probleemide üle arutleb.