Videointervjuu Rait RikbergigaVideo: Stanislasv Moškov
Võrkpall
10. aprill 2017, 22:03

ÕHTULEHE VIDEO | Rait Rikberg põnevast poolfinaalseeriast: üks mäng veel ees, enam tagasiteed pole (1)

Eesti võrkpalli meistriliiga poolfinaalseeria Rakvere ja Tartu vahel on senimaani pakkunud põnevaid lahinguid. Seeria otsustab otsustav, viies kohtumine ning Tartu libero Rait Rikbergi sõnul enam tagasiteed pole. 

Seeria neljas kohtumine kuulus Rakverele geimidega 3:1 ning Rikgbergi sõnul täna midagi uut polnud. "Jälle samasugune mäng nagu eelnevad kaks Balti liiga poolfinaalis ja selle seeria teine. Nad mängivad kodus väga hästi, rünnakul väga enesekindlad. Meie blokk ja kaitse olid täiesti hambutud, ei suutnud neid pidurdada," muljetas 34aastane libero. 

Ühe geimi suutis Tartu siiski võita. "Algus oli hea," viitas Rikberg võidetud kolmandale geimile. "Igas kaotatud geimis jäime alguses taha, seal suutsime aga ise paremuse maksma panna. Asjad õnnestusid hästi, aga üldpilti see paremaks ei tee. Üldjuhul kindel kaotus."

Finalist selgub otsustavas, viiendas kohtumises. "Üks mäng on veel ees. Selle võitja saab finaali. Nüüd enam tagasiteed pole. Anname endast parima. Igaljuhul tahaks finaali saada."

Mida Rikberg rääkis veel seeria viiendast kohtumisest ning mida libero rääkis seeria närvilisusest, vaata juba Õhtulehe videost!