Anett KontaveitFoto: AP / Scanpix
Spordivaria
16. aprill 2017, 22:54

NII SEE JUHTUS | Sport 16.04: Kontaveit kaotas finaalis, ManU alistas Chelsea, Selver finaalseeria avamängus Tartu (19)

Pühapäevasel spordipäeval toimub kattuvalt kolm suurt spordilahingut. Kes soovib kodust mõneks tunniks lahkuda, saab kell 17.00 minna Audentese spordihalli kaasa elama Eesti võrkpallimeistrivõistluste esimesele finaalmatšile Tallinna Selveri ja Tartu Bigbanki vahel.

Tugitoolis mõnulejate jaoks on aga päeva tippsündmuseks kahtlemata Anett Kontaveidi karjääri esimene WTA taseme turniiri finaal – eestlannat ootab 16.00 kohtumine tšehhitar Marketa Vondroušovaga (WTA 233). Kõige varasem – 15.30 – on aga Ragnar Klavani ja FC Liverpooli mäng West Bromwich Albioniga.

22:54
SPORDISÕBER

Sellega lõpetame ka tänase spordipäeva! Kohtumiseni homseni! 

22:54
KORVPALL
John Wall (Rob Carr)
22:21
JALGPALL
Konstantin Vassiljev (Twitter)
20:52
KORVPALL
Heiko Rannula hoolealuseid juhendamas (Martin Ahven)
20:34
KORVPALL
Siim-Sander Vene (nn-basket.ru)
20:08
JALGPALL
Londoni Chelsea mängijatel on põhjust esikoha kaotamise pärast karta (Rui Vieira)
19:53
KORVPALL

Suures hurras tuleb mainida, et täna mängivad TTÜ ja Pärnu korvpalli meistrivõistluste veerandfinaalseeria teist kohtumist. Avapoolaja võitis Pärnu 40:37! 

19:49
VORMEL 1
19:10
Man United 2:0 ees!

Superalgus teisele poolajale Man Unitedi vaatevinklist. Esmalt teenib Chelsea kaitsja Gary Cahill kõrge jalaga mängimise ja Marouane Fellainile haiget tegemise eest - jah, see on võimalik! - kollase kaardi ja järgne karistuslöök, mille jätkuolukorras pääseb Ander Herrera karistusala joonelt löögile. Pall võtab väga suure rikošeti ja maandub võrgus. Chelsea 0:2 kaotusseisus.'

19:02
TENNIS

Kontaveidi kõne pärast kaotatud finaali! 


19:02
JARMO JAGOMÄGI, Audentese spordihoone

Neljandas geimis jätkati võrdsete duellis, kui kord oli peal Selver siis jällegi Tartu. Emotsionaalse ja ülipõnevas punkt-punkti heitluses oli Tartul seisul 24:23 kasutada matšpall, kuid võõrustajad võitlesid viimse hingetõmbeni. Sealt edasi sai initsiatiivi juba Selver ning viis 28:26 paremusega mängu viiendasse geimi!

Tallinna Selver vs Tartu (Jörgen Norkroos)
18:56
JALGPALL

Man United võitis avapoolaja Marcus Rashfordi 7. minuti väravast 1:0 ning eduseis on igati teenitud, sest võõrustajad on olnud platsi parem meeskond.

Peatreener Jose Mourinho võttis igatahes avapoolajal taktikaga täkkesse. Chelsea parimat meest Eden Hazardi katab personaalselt Ander Herrera, kes saab sellega väga hästi hakkama. Rashford ja Jesse Lingard valmistavad oma kiirusega Chelsea kaitsele pidevalt probleeme ning ülejäänud Man Unitedi meeskond, eelkõige Paul Pogba, naudib võitluslikkusega Chelsea'lt mänguisu äravõtmist.

18:50
JALGPALL

Poolaeg on Old Traffordil mängitud, ManU jätkuvalt juhib 1:0! 


18:25
VÕRKPALL

Selver ei soovi kodumängu nõnda kergelt käest anda ning kolmandat geimi alustati tormiliselt. Asuti juhtima 7:0, kui esimene punkt anti Tartule Lincoln Williamsi serviveast. Sisuliselt sama hoogsalt jätkata terve geimi vältel ning mäng jätkub - 25:16 paremus ning üldseis 1:2. Milline on Tartu vastus?

18:10
JALGPALL

VÄRAV!

Man United asub 7. minutil juhtima, kui Zlatan Ibrahimovici asemel algkoosseisu kuuluv 19aastane ründaja Marcus Rashford ajastab oma spurdi hästi, pääseb mööda David Luizist ja silmitsi Chelsea väravavahi Asmir Begoviciga ning realiseerib võimaluse kindlalt. 

Söödu andis Rashfordile poolkaitsja Ander Herrera, kes sai palli omanikuks keskväljal, kui see tabas tema kätt, ent kohtunik luges puute juhuslikuks, lubas mängul jätkuda ja mõned sekundid hiljem oli United juba 1:0 ees. Perfektne algus kodumeeskonnale ja Old Trafford annab häälepaeltele valu!

ManU mängijad väravat tähistamas! (EMMANUEL DUNAND)
18:07
JALGPALL

Kohtumine Old Traffordil algas! 


18:06
JARMO JAGOMÄGI, Audentese spordihoone

Halvad uudised Selverile! Viimase punkti ajal vigastas jalga Siim Ennemuist, kes meeskonnakaaslaste poolt riietusruumi veeti. Hetkel pole täpselt teada, mis juhtus, kuid hüppeliiges paistis olevat jäässe mässitud.

17:58
JARMO JAGOMÄGI; Audentese spordihoone

Teine geim oli tunduvalt võrdsem, kui Selveri kerge algedu järel haaras kergelt initsiatiivi Tartu. Pidevalt 1-2 punktiga ees olles näidati enesekindlat mängu, kui võõrustajaid surve all hoiti. Geimi lõpuosas pääseti ette 24:20 ning see vormistati ka 25:22 paremuseks ja 2:0 eduks. Tartlased paistavad täna nõksa isukamad - vaatame, kas Selver suudab avamängu veel muutust tuua

Tallinna Selver vs Tartu (Jörgen Norkroos)
17:51
TENNIS

JA LÄBI! Kontaveit kaotab finaali 4:6, 6:7 (6)! 

17:51
TENNIS

Nüüd on aga Vondrosouval matšpall enda servil! 

Loe rohkem