Videointervjuu Oliver Lüütsepaga. Video: Jörgen Norkroos
Võrkpall
16. aprill 2017, 21:05

ÕHTULEHE VIDEO | Pettunud Lüütsepp pärast avamängu kaotust: see mäng oli meie endi võtta! (1)

Tartu meeskonna peatreener Oliver Lüütsepp tõdes pärast finaalseeria avamängu kaotust, et nad andsid võidu ise käest. 

"Kolmandas geimis pidi Selver midagi muutma. Nad panid Servil kõvasti juurde," rääkis Lüütsepp, kust asjad allamäge minema hakkasid. "Nad said Williamis seeriaga kohe hästi minema. Eks see lõhkus meie mängu natuke ära."

Ta lisab: "Aga samas neljandas geimis kosusime hästi ja geimi lõpus oli see mäng meie endi võtta. Aga siis vist tuli võiduhirm peale.

Iga mees, kes läks servijoone taha neljanda geimi lõpus otsustas vea teha. Me ei andnud vastasele võimalust ise eksida. Ainult kinkisime ise palli teisele poole. Neljanda geimi lõpust on kahju, eks sinna see mäng läks." 

Millise jälje jättis selline kaotus meeskonnale? "Eks ta praegu on raske. See mäng oli meil võtta," sõnas Lüütsepp. 

Siin seerias on vaja neli mängu võita ja ühe oleme juba ära raisanud. Selles mõttes on ta emotsionaalselt raske. Aga peame sellest üle olema, sest kolmapäeval on uus mäng. Tuleb vaim värske hoida." 

Tartlased pidid poolfinaalseerias pidama ühe mängu rohkem kui Selver. Seda aga võistkonna peatreener vabanduseks tuua ei soovi. "Füüsilise poole taha ma ei poe. 

Oleme hästi treeninud ja usun, et peame selle hooaja ilusti lõpuni vastu. Võib-olla vaimuenergiat jäi sinna poolfinaali rohkem. Aga uus seeria ja kõik algab null-nullist - selle taha me kindlasti ei poe." 

Vaata videost, milline on Lüütsepa sõnum hoolealustele järgmisteks kohtumisteks.