Steve StephensFoto: Reuters / Scanpix
Maailm
17. aprill 2017, 14:50

Clevelandi politsei otsib meest, kes lasi Facebooki otseülekandes maha juhuslikult valitud meesterahva (6)

Clevelandi politsei otsib meest, kes tegi pühapäeval Facebookis otseülekande võikast mõrvast. Tagaotsitav filmis, kuidas ta laseb tänaval maha ühe juhuslikult valitud vanema meesterahva. Veelgi enam - hiljem kiitles mõrtsukas, et on inimesi tapnud veelgi.
Steve Stephens Foto: Reuters / Scanpix

Kahtlusalune, 37aastane Steve Stephens, avaldas pärast tapavideot veel ühe klipi, milles kuulutas, et on mõrvanud juba 13 inimest ja kavatseb edaspidigi tappa, vahendab BBC.

Clevelandi politseiülem Calvin Williams kinnitas konkreetset tapmist, kuid sõnas, et info teiste väidetavate mõrvade kohta politseil puudub.

Stephensit otsib suur hulk politseijõude, kuid Williamsi sõnul peaks mees end ise üles andma. "Härra Stephensil on selgelt probleeme," ütles politseiametnik, kutsudes mõrvarit üles vajalikku abi saama. 

Videos tapetud meheks osutus 74aastane Robert Godwin. Williams usub, et Godwin oli välja valitud juhuslikult, nimetades mõrva "mõttetuks".

Ohios ja selle ümbruses elavaid inimesi on ohtlikust kurjategijast teavitatud. Politsei sõnul on mees tõenäoliselt jätkuvalt relvastatud ja ohtlik. 

Kirjelduste kohaselt on Stephens mustanahaline, 190 cm pikk ja keskmise kehaehitusega.