TTÜ peatreeneri Rait Käbini tänane päev polnud rõõmus.Foto: Stanislav Moškov
Korvpall
18. aprill 2017, 21:19

Rait Käbin: Reinar jõudis viimasena kohale, sai palli ja loomulikult pani kolmese ära

TTÜ korvpallimeeskonna meistriliiga hooaeg lõppes täna Pärnus, peatreener Rait Käbini hinnangul oli üks otsustavaid tegureid vastasest väiksem play-off-kogemus.

"Vastasel oli rohkem mehi, kes suutsid niisugustes mängudes treeneri taktikat ellu viia. Nad said täna ka duhhi üles ja hakkasid juba kaheksalt meetrilt ära panema. Loomulikult ei tahtnud me 0:3 kaotada, aga midagi pole öelda - paremad võitsid," lausus Käbin Õhtulehele.

Ta lootis, et pärnakatele suudetakse anda veel üks lahing, kuid hoolealustes polnud enam vajalikku energiat. "Langesime nii kaitses kui ka rünnakul oma süsteemist välja. Tegime raske viske, nad tulid poolkiire rünnakuga üle, Reinar  jõudis viimasena kohale, sai palli ja loomulikult pani kolmese ära," laiutas Käbin käsi.

Hooaega kokku võttes tõdes Käbin, et kui augusti lõpus lahkusid välismaale koondislased Kristjan Kitsing ja Rait-Riivo Laane, muutusid toonid päris nukraks. "Kuid mõnel hetkel ületasime iseennast. Peale hooaja viimase 25 minuti pole meil midagi häbeneda. 4. ja 5. mail ootab ees kodune üliõpilasliiga ISBL Final Four."