Madridi Real pääses Meistrite liigas nelja parema hulkaFoto: Reuters / Scanpix
Meistrite liiga
19. aprill 2017, 00:15

GALERII | MILLINE LAHING! Cristiano Ronaldo kübaratrikk viis Madridi Reali lisaajal poolfinaali (1)

Jalgpalli Meistrite liigas pidasid veerandfinaali korduskohtumises ülimalt haarava lahingu Madridi Real ja Müncheni Bayern. Lõpuks pääses pärast lisaaega nelja parema hulka Hispaania klubi. 

Ohtrate võimalustega mängus ründas enamjaolt Bayern, kes oli ka avakohtumise koduväljakul 1:2 kaotanud. Siiski esimest väravat pidi ootama 53. minutini, kui Robert Lewandowski realiseeris penalti pärast Arjen Robbeni mahatõmbamist. 

Reali seis muutus lootustandvamaks, kui 76. minutil lõi peaga värava Cristiano Ronaldo, ent kahjuks eduseis ei kestnud kaua. Kõigest kaks minutit hiljem lõi Sergio Ramos omavärava, millega läks Bayern kohtumist 2:1 juhtima ning kahe mängu kokkuvõttes viigistas seisu 3:3. 

Sellelt seisult lõppes ka normaalaeg, mis tähendas lisaaega. Bayerni olukord oli aga märksa raske, sest Arturo Vidal sai 84. minutil teise kollase kaardi, jättes sakslased platsile kümnekesi. 

Külalised pidasid vastu lisaaja esimese poole lõpuni, kui Cristiano Ronaldo lõi oma teise. Telekordused näitasid, et portugallane oli küll suluseisus, ent värav jäi jõusse. 

Lisaaja teisel poolal murdusid Bayerni mehed täielikult. Ronaldo vormistas kübaratriki 110. minutil ning vaevu kaks minutit hiljem lõi Marco Asensio Reali neljanda. Hispaania klubi 4:2 võiduga lõppes ka kohtumine ning kahe mängu kokkuvõttes alistas Madridi klubi Müncheni 6:3.