Craig Shakespeare ja Jamie Vardy embamas pärast Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumistFoto: Reuters / Scanpix
Meistrite liiga
19. aprill 2017, 00:55

Leicesteri peatreener ja Jamie Vardy: me saame olla uhked (1)

Kuigi Leicester City langes Meistrite liigast välja, siis nii peatreener kui ka Jamie Vardy sõnasid justkui ühest suust - meeskond saab saavutusega rahul olla.

"Me pidime endast kõik platsile jätma," ütles Leicesteri peatreener Craig Shakespeare pärast mängu. "Nii esimesel kui ka teisel poolajal mängisime väga hästi. Hirmutasime vastaseid korralikult ning näitasime oma pühendumust. Nii heale tiimile pole üldse häbi kaotada. 

Initsiatiiv oli pärast Vardy väravat täielikult meie käes. Vajasime kiiresti teist, aga see lihtsalt polnud mõeldud," sõnas Shakespeare.

Koduväljakul 1:0 võidu võtnud Atletico läks kohtumist avapoolajal juhtima, tehes Leicesteri ülesande pea võimatuks. Inglismaa valitsevad tiitlikaitsjad vajasid tol hetkel juba kolme väravat, kuid löödi üks - Vardy 61, minutil. 

Hoolimata imelise teekonna lõpust võivad kõik jääda saavutatuga rahule. "Terve klubi fännidest omanikeni välja saavad olla uhked, aga nagu ma just mängijatele ütlesin, siis nad peaksid rohkem selliseid mänge ja kogemusi tahtma. Nad nõustusid, et seda nad ka tahavad." 

Leicesteri ainsa värava löönud Jamie Vardy rääkis peatreeneriga sisuliselt sama juttu. "Me andsime endast kõik, eriti teisel poolajal, ja jätsime kõik platsile. Nad jäid päris mitmele pallile väravajoonel ette. 

Võib olla mõnel teisel päeval oleks mõni veel sisse läinud, aga me saame olla uhked. Teadsime, et see saab raske olema. Kõik kohtumised olid sarnased ning kõik nägid, kui palju me pingutasime. See oli mängijatele uus kogemus ja me andsime endast kõik. Fännid aitasid meid terve kohtumise."