Tallinna Selveri vollemehed juhivad meistrivõistluste finaalseeriat Tartu vastu 2:0. Tiitli jaoks on vaja nelja võitu.Foto: Aldo Luud
Spordivaria
21. aprill 2017, 21:09

NII SEE JUHTUS | Sport 21.04: Selver on võrkpalli Eesti meistritiitli künnisel

Meistrite liiga poolfinaalloos, kodune jalgpalliliiga ja Eesti vollefinaal - need on vaid mõned märksõnad, mida tänane spordipäev meile tõi!
21:08
HEAD ÕHTUT!

Nagu noored pensionärid tõmbame juba AK ajal otsad koomale. Peagi jõuavad meie veebi värsked kommentaarid nii Tartust kui Lasnamäelt - vaadake seda ikka Õhtulehest. Aga seniks, toredat reedet!

21:03
VÕRKPALL
20:33
JARMO JAGOMÄGI, Tartu

Aga Tartu ei anna alla! Geimi alguses pääseti kohe neljaga ette, seejärel lasti omakorda Selver juhtima, misjärel haarati taas ise ohjad. Teisel korral enam initsiatiivi käest ei antud ning 25:21 geimivõiduga jäädakse veel ellu - 1:2! 

(Aldo Luud)
20:02
JARMO JAGOMÄGI, Tartu

Kas Tartu on tõesti murtud? Selver saab teise geimi alguses kohe 3:0 ette ja kuigi tartlased suutsid küll korra ka ise juhtima pääseda, siis püsis initsiatiiv külaliste käes. Seisul 14:18 tegid võõrustajad veel 3:0 spurdi ja vähendasid vahe minimaalseks, kuid Rainer Vassiljevi mõtlemisaeg rahustas Selveri taas maha. Tasuks 25:21 paremus tallinlastele - kolmanda mängu võidust ja 3:0 üldedust lahutab vaid üks geim! 

(Aldo Luud)
19:51
JALGPALL

FLORA 1:0 EES!

Külalismeeskond teenib nurgalöögi ja Infoneti terve tänavuse hooaja saatnud mõningane ükskõiksus saab neile saatuslikuks, kui Zakaria Beglarišvili tsenderduse peale lõikab kõige teravamalt Brent Lepistu. Flora kapteni pealöögi takistamiseks Matvei Igonenil võimalused puuduvad ja Flora on ees 1:0.

19:34
JARMO JAGOMÄGI, Tartu

Oma lubaduse tartlased igatahes täitsid! Kui Meelis Kivisild ütles eelmise kohtumise järel, et emotsiooni polnud, siis täna tuldi välja sootuks teise meelestatusega. Võõrustajad haarasid algedu, kuid rohkem kui kolme punktiga kordagi ette ei saadud. Selver jõudis taas viigini seisul 21:21 ning pääses omakorda 24:23 juhtima. Ülipõnev geimilõpp kulges punkt-punkti heitluses, kust teenis 28:26 paremusega võimsa emotsiooni-puraka Selver. 

Tartlaste koosseisus oli ka üks suur muudatust, kui Stefan Kaibaldi asemel on teise nurgaründaja kohal täna Michael Michelau. Kusjuures avageimi viimasel kahel rünnakul oli just ameeriklane see, kellele mängiti, kuid noormees eksis mõlemal korral...

18:58
JARMO JAGOMÄGI, Tartu

Käes on reede, mis tähendab, et Eesti võrkpalli meistrivõistluste finaal saab jätku. Tänane küsimusi peitub peamiselt sellest, kas finaalist saab ikkagi tõeline finaal? Esimesed kaks mängu on kuulunud Selverile ja kui samas rütmis edasi minnakse, siis pühapäevaga on seeria seks korraks läbi. Kas tartlased suudavad end koguda ja lisakäigu leida? Õhtuleht on kohal ja annab mõne minuti pärast algavast Tartu-Selver lahingust ülevaate! 

(Aldo Luud)
16:53
JALGRATTASPORT

Võrdlemisi kõrgetasemelise Alpi tuuri võitis Team Sky rattur Geraint Thomas.

16:44
JALGPALL

Et Kassai brigaad teaks, milliste vigadega nad hakkama said...

16:38
JALGPALL
Ugo Ehiogu. (Twitter)
15:59
KORVPALL
Ainars Bagatskis. (PEDJA MILOSAVLJEVIC)
15:36
VORMEL 1
Jacques Villeneuve. (JASON SMITH)
14:59
JALGPALL
14:48
JALGPALL

Lisaks Meistrite liiga loosimisele on Nyonis ühele poole saanud ka Euroopa liiga poolfinaalpaaride loos. Nelja parema hulgas kohtuvad omavahel Manchester United ja Celta Vigo ning Amsterdami Ajax ja Lyoni Olympique.

Manchester Unitedi ründetäkk Zlatan Ibrahimovic sai eile Brüsseli Anderlechti vastu vigastada ning tema hooaeg võib läbi olla. (OLI SCARFF)
14:39
AUTORALLI
Ott Tänaku M-Spordi Ford Fiesta. (PASCAL POCHARD-CASABIANCA)
14:03
VÕRKPALL

Täna kell 19 algab Tartus vollemeistrivõistluste kolmas finaalmäng Tartu ja Tallinna Selveri vahel. Pealinlased juhivad nelja võiduni mängitavat seeriat 2:0.

13:31
JALGPALL

Meistrite liiga poolfinaalpaarid on loositud! Omavahel kohtuvad Madridi klubid Real ja Atletico ning AS Monaco ja Torino Juventus. Poolfinaalide avakohtumised mängitakse 2. ja 3. mail, korduskohtumised nädal hiljem.

Madridi Reali staar Cristiano Ronaldo väravat tähistamas. (CURTO DE LA TORRE)
12:48
KORVPALL
Matthias Tass (paremal) ning Janari Jõesaar. (TAIRO LUTTER)
12:22
JALGPALL

Juventuse puurivaht Gianluigi Buffon arvab, et ehk oleks hea, kui tema leivaisa kohtuks Meistrite liiga poolfinaalis Monaco või Madridi Realiga, sest nemad peavad oma koduliigades tiitli nimel kõvasti vaeva nägema. Juventusele on järjekordne trofee juba sama hästi kui kindel. Madridi Atletico oleks Buffoni arvates raske vastane, sest nad saaksid Hispaania kõrgliigas mängida nõrgema koosseisuga. Nemad ju tiitli peale ei võitle!

Gianluigi Buffon. (Sergio Perez)
12:00
KORVPALL
Matthias Tass. (Martin Ahven)
Loe rohkem