Zinedine ZidaneFoto: Francisco Seco
Jalgpall
24. aprill 2017, 10:56

Zinedine Zidane valusast kaotusest: ma ei süüdista enda mängijaid

Eile õhtul koduväljakul 92. minuti Lionel Messi väravast El Clasico kaotanud Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane usub, et Hispaania liiga tiitel on veel nende käes.

"Ma ei ütle, et kaotasime pea, aga viigiseisul kümnekesi mängides nii kõrgelt pressida on ohtlik. Lõpuks maksime ka selle eest," sõnas Zidane kohtumisest, mille 77. minutil näitas kohtunik punast kaarti Sergio Ramosele, ent 85. minutil Real viigiväravani jõudis. 

"Ma ei süüdista mängijaid. Üritame alati võita, aga seekord meil ei õnnestunud. Kaotasime kolm punkti ja oleme pettunud, sest tervet kohtumist vaadates me ei väärinud kaotust." 

Barcelona võit tegi Hispaania liiga hooaja lõpu väga intrigeerivaks. Mõlemal tiimil on 75 punkti, ent Madridil kohtumine vähem peetud. Real võitis viimati koduse liiga 2012. aastal ning omab ka tänavu head võimalust. 

"Kaotus ei muuda midagi," ütles Zidane. "Kõik sõltub meist endist. Tänane matš ei otsustanud Hispaania liiga võitjat. Loomulikult oleks parem olnud saada siit kolm punkti, aga jätkame tegutsemist ja mõtleme juba kolmapäevasele kohtumisele. Jääme lõpuni positiivseks."