Korvpall

BC Kalev/Cramo peatreener räägib Ühisliiga hooajast ja paljust muustki

Alar Varrak: ühegi koduse tipu siht pole mängida Eesti klubis (16)

LISA KOMMENTAAR

Margo27. aprill 2017, 09:18
No välismängijate piir aitab ka kvaliteetsemaid mängijaid ning omade koondumist rikkamatesse.3oleks maximum vb isegi kaks.
Arvamus26. aprill 2017, 16:10
Võidud toovad rahva saali. Kui ei saa võite , ei ole ka publikut. Lihtne! Küsimus on aga eesti mängijate tasemes. Cramo puhul saavad nad korralike mänge et koondises jalg ei väriseks ning sealt edasi pika tööna saadakse ka kõrgemale. Ise pead mees olema. Võta Veideman, tarvas->cramo->itaalia->X. Töötas ju pildile ennast. Kui sa Cramos end esiviisikusse ei tööta siis pole sinuga ka koondises/mujal midagi peale hakata.
pallur 26. aprill 2017, 14:23
Zalgirise leegionärid-Lima,Westermann,Pangos,Hartenstein,Motum ja Vecvagars.
ka pallur27. aprill 2017, 01:13
Vecvagars mängib VEFFIS
teadja.26. aprill 2017, 14:11
Kas ei voiks olla nii, et VTB yhisliigas liitub viis venemaa tipppklubi alles veerandfinaalis. Ylejåånud kolm vaba kohta mångitakse kohamångudega.
pallur 26. aprill 2017, 12:27
Zalgirises on KUUS leegionäri! Võrkpalli finaalis oli Tartus samapalju pealtvaatajaid kui Tartu-TLÜ7KALEV mängul!
Võrkpall26. aprill 2017, 10:24
VTB on täiesti mõttetu liiga ja Cramo sama mõttetu meeskond. Miks käib mängudel nii vähe publikut? No keda peaks huvitama, kas võidavad meie ruberoidid või vastase omad. Meie mehi praktiliselt ei olegi. Cramo ei hoolitse absoluutselt noorte eest ja on Eesti korvpalli surm. Mina fännan Kaunase Zalgirist, kus enamuses mängivad omad valged mehed. Minu arust on viimane aeg viia sisse piirangud välismaalaste osas. 3 peaks olema maksimum. On viimane aeg midagi ette võtta, muidu tuleb hakata võistlusi pidama koolivõimlates, kus on oma 30 seisukohta. Miks kaebas AKSK treener, et fännid on ära kadunud? No ikka sama põhjus! Varraku halinat on hale kuulata. Muutusi on vaja!!!
Minu lemmik on võrkpall, mida mängivad ikka omad ja võistlused on väga tasavägised ning võitjat pea võimatu ennustada.
eestlane26. aprill 2017, 12:04
Mul on siiralt kahju ,et sa korvpalli osas nii asjatundmatu oled ,ilmselt jälgid korvpalli ainult pealiskaudselt ja ei süvene sellesse üldse,miks muidu lahmid mõttetult.Tuletan sulle meelde ,et klubile on tähtis tulemus ja kui seda tuleb saavutada välismängijatega siis on see üpriski loogiline ,et seda ka tehakse ja kui VTB lubab kasutada 6 välismängijat siis seda võimalust tuleb ka kasutada ,mis puutub kohalikesse mängijatesse siis tuleb neil mänguminutid välja teenida ja välismängijad üle mängida nii lihtne see ongi ja kui klubi on atraktiivne siis tulevad ka inimesed saali seda vaatama ei ole siin põhjuseks ainult kohalikud mängijad.Ja võrdluseks võrkpalliga siis miks näiteks praegust võrgufinaali nii vähe inimesi külastab toon sulle näitena viimase mängu ,mis Tartus peeti jäi mulje ,et kedagi ei huvita see võrgufinaal ometi seal ju väljakul ainult enamuses kohalikud mängijad,nii ,et mõtle ennem kui lahmima kukud.
to eestlane26. aprill 2017, 14:36
Mul on omakorda sinust siiralt kahju, et sa üldse teemat ei valda. Mida rohkem välismängijaid, seda vähem publikut, nagu hr. Võrkpall oma kommentaaris seletada. See, et VTB lubab kasutada 6 välismängijat, siis see ei tähenda, et seda võimalust PEAB kasutama. Korvpall elab publikust ja kui on kuus välismängijat väljakul, siis ongi nii, et isegi CSKA mängu käib 1000 inimest vaatamas. 10a tagasi kandsid põhiraskust Kangur, Arbet, Keerles, T.Sokk ja Kriisa. Saal oli alati täis nii Balti liiga mängudes kui Euroopa liigades. Rocki vastu tuli täismaja isegi keset hooaega ja finaalides pidi rõdud avama ja istuti isegi treppidel. Põhjus selles, et eestlastel oli suur roll, lisaks oli mitu aastat hea leegionär Reed. Kui aastast aastasse vahetub iga aasta kuus leegionäri, siis ongi tulemus see nagu on, täismaja asemel mõnisada pealtvaatajat.
Kui sinu kombel lühinägelikult ja asjatundmatult asjale läheneda, siis taandub korvpall marginaalalaks nagu käsipall või saalihoki.
sa oled ikka tõsine asjatundja27. aprill 2017, 08:18
Ja näiteks Euroopa tippklubil Fenerbachel on AINULT türgi mängijad ning seetõttu on neil kodusaal alati paksult rahvast täis?
Mõtle ka enne natukene kui üldistavaid järeldusi tegema hakkad ja rahvaarvu saalis ainult koduste mängijate osakaaluga suhtesse paned.
Võrkpall26. aprill 2017, 10:14
VTB on täiesti mõttetu liiga ja Cramo mõttetu meeskond. Miks on nii vähe publikut? A
Põhjuseks ...26. aprill 2017, 09:38
on Alar Varraku ja Kalev Cramo omaniku sugused korvpallitegelased!
Juku26. aprill 2017, 08:20
Igati loogiline jutt. Ega ühegi teisegi meelelahutusansambli dirigent Eestis saa vabalt artiste osta, nende kasvatamisest rääkimata. Tema ülesanne on omanike poolt soetatud vahenditega maksujõulisele publikule emotsioone pakkuda. Profikorvpall on ju suure meelelahutusäri osa ka siin Euroopa äärealal, kus sellist maksjõulist publikut napib.
kusti26. aprill 2017, 08:38
Paraku dirigent ei pea viisi!
Juku26. aprill 2017, 19:11
Mis sellest. Ega dirigent laulu ei esita, Niikaua kui omanikke sissetulek rahuldab kõlbab ka dirigent
fgh26. aprill 2017, 07:53