Andres Sõber.Foto: Tiina Kõrtsini
Korvpall
26. aprill 2017, 23:37

Sõber vs Sokk: avamatši võit läks Tarvale, kuid Betoonimeister üllatas 19:0 vahespurdiga

Korvpalli meistriliiga esimeses üleminekumängus Tallinnas Tiit Soku Korvpallikoolis võitis Rakvere Tarvas võõrustajat Betoonimeister/Tskk/Nordi 71:60. Seda hoolimata Betoonimeistrite kolmanda veerandi 19:0 vahespurdist.

Olulist mängu oli vaatama tulnud pisut alla 250 pealtvaataja. Meistriliiga kaheksas Tarvas alustas kohtumist aktiivselt ning ei lasknud Betoonimeistril oma mängu leida. Poolaeg kuulus kindlalt 40:23 Andres Sõbra juhendatavale Tarvale, kes kindlasti loodab ka tuleval hooajal meistriliigas jätkata. Tiit Sokk ja Betoonimeister/Tskk/Nord ilmselt tahaks ka, kuid siin on pigem küsimus - kellega, milliste mängijatega?

Aga mängu juurde tagasi. Kolmas veerand pakkus pöördelisi sündmusi. Kohe sissejuhatuseks viis Tõnis Peil kaugviskest Tarva ette 43:23 ning 24. minuti keskel oli seis tablool Tarva kasuks 48:27. Sellele järgnes Betoonimeistrite 19:0 vahespurt. Kõvasti tagusid rauda Menhart Mardo, Margus Klementsov, Martin Rausberg ja teised. Kodumeeskond jõudis seisuni 46:48, viimasele veerandile mindi seisust 47:50.

Korra, neljanda veerandi algul oli seis Betoonimeistrite poolt vaadates ka 52:53, kuid edasi läks mäng külaliste kätte. Füüsis, kiirus, liidrite tabamused tõid Tarvale peagi soliidse edu. Siim-Markus Post tabas järjest kaks kolmest, hiljem veel ühe ning kaks minutit enne lõppu juhtis Tarvas juba 69:58. Lõppskoor 71:60.