Toto Wolff (paremal) ja Lewis HamiltonFoto: Eddie Keogh
Vormel 1
8. mai 2017, 20:08

Mercedese boss: Lewise probleeme ei lahenda mingid maagilised kuulid (1)

Mercedese vormel 1 bossi Toto Wolffi sõnul peab meeskond nägema vaeva leidmaks põhjuseid, miks Lewis Hamiltoni vormel ei taha korralikult töötada. 

Kolmekordne maailmameister oli hooaja neljandal etapil Sotšis raskustes ning lõpetas neljanda kohaga. "Lewis oli väga keeruline nädalavahetus. Tal oli probleeme nii kvalifikatsioonis kui võidusõidus," sõnas Wolff.

Pärast seda oleme pealju pead murdnud arusaamaks, miks me ei suutnud masinat niimoodi seadistada, et ta tunneks selles mugavalt. Lewise probleeme ei lahenda mingid maagilised kuulid, vaid palju tööd ja detailidele tuleb palju tähelepanu osutuda," jätkas Wolff.

Hamilton kurtis terve nädalavahetuse vähese jõudluse üle, kuid tema tiimikaaslane Valtteri Bottas ometi võitis. Teisel ja kolmandal kohal lõpetasid Ferrari sõitjad Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen. Erinevalt 

"Peame Lewisele andma tööks vajalikud tööriistad, et järgmistel etappidel läheks paremini. Sellele paneme väga suurt rõhku. Käesolevat hooaega võtame ühe võistluse kaupa ja üritame Hispaanias endast parima anda. Siis saame võidelda Ferrariga."