Madridi Atletico fänndi olid mängu ajal palju vaoshoitumad kui enne. Foto: Reuters / Scanpix
Meistrite liiga
11. mai 2017, 13:49

VIDEO | JUBE! Madridi Atletico fännid ründasid enne Meistrite liiga poolfinaali politseinikke

Enne jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumist Madridi Atletico ja Reali vahel ründasid võõrustajate fännid korrakaitsjaid. 

Sotsiaalmeediasse postitatud videodest näeb, kuidas Atletico fännid loobivad garaažiukse juurde lõksu jäänud politseinike igasuguste pudelite ja muu esemetega.

Samuti levisid Hispaania meedias väited nagu Atletico poolehoidjad loopisid Reali fännide busse pudelitega. 

Samuti märatsesid Atletico fännid enda Vicente Calderoni nimelisel kodustaadionil. Kuna klubi kolib järgmisest hooajast uuele väljakule ning kolmapäeval mängiti Calderonil viimane Meistrite liiga kohtumine, võtsid osad poolehoidjad endaga tükikese vanast staadionist kaasa. 

Nimelt olid pärast mängu mitmed istmed kadunud, kuid fännid unustasid ära paar tähtsat asja. Nimelt Atleticol on Vicente Calderoni staadionil mängida üks koduliiga kohtumine 21. mail. 

Väljakul mängitakse 27. mail veel ka Copa del Rey finaal Barcelona ja Alavesi vahel ning päev hiljem toimub Atletico legendide kohtumine. Juunis väisab staadionit ka Guns N'Roses ning kontserdi annab ka Alejandro Sanz. Hispaania meedias visatakse juba nalja, et ilmselt tekib nendeks sündmuseks rohkem seisuruumi.