Robert Kirss (paremal, arhiiv).Foto: Tiina Kõrtsini
Jalgpall
12. mai 2017, 23:00

Kalju ründaja Robert Kirss: ma ei tea, kas mängijad lugesid valesti või lihtsalt pall ei leidnud meest üles (1)

Nõmme Kalju kaotas 11. voorus kodusel Hiiu staadionil hooaja rekordpubliku (1330 inimest) ees tulemusega 1:2 FC Levadiale. Kalju ründaja Robert Kirss lausus pärast kohtumist, et tema arvates pigem ei olnud Levadia parem.

"Pigem oli nagu võrdne võrdsega. Esimest poolaega kontrollisime meie, suutsime rohkem palli hoida ja pallid jõudsid kasti ka, aga lõpp oli puudu. Nad lõid ühe tekkinud momendi ära ja said oma edu kätte," lausus Kirss.

Tõepoolest, Levadia 1:0 värav tuli puhtalt Kalju vasakkaitsja Trevor Elhi individuaalsest eksimusest ning pigem ei vastanud mängu käigule. Kas too värav ehmatas teid kuidagi ära?

"Ei, ma ei usu. Peame olema valmis ka sellisteks olukordadeks. Arvan, et olime ka. Jätkasime samas rütmis poolaja lõouni, pigem see ei mõjutanud mängu," sõnas 22aastane ründaja.

Levadia väravavaht Sergei Lepmets sai täna küllalt kerge tööpäeva. Millest see võis tingitud olla? "Löögile me ei saanud, aga löögikohad ja tsenderdused olid olemas. Ma ei tea, kas mängijad lugesid valesti või lihtsalt pall ei leidnud meest üles. Peame selle koha pealt juurde panema ja õigel ajal õigetesse kohtadesse jõudma."