Arsene Wenger on Arsenali nelja parema hulka viinud viimased 20 hooaega järjest. Kas 21. tuleb omapärasel moel või äkki ilus seeria hoopis katkeb? Foto: Carl Recine
Jalgpall
14. mai 2017, 11:14

ÄGE STSENAARIUM: Liverpool ja Arsenal peavad Meistrite liigasse pääseja selgitama lisamänguga? (4)

Kuigi Premier League´is on tänavu juba võitja selgunud, siis Chelsea selja taga käib kõva andmine. 

Samuti on koha esinelikus kindlustanud Tottenham, kuid kaks ülejäänud Meistrite liiga pääset peavad jagama neli meeskonda. Üsnagi soodas positsioonis on Manchester City, kes hoiab hetkel kolmandat kohta. Unitedi seis pole üleliia kiita, mis tähendab, et suure tõenäosusega selgitavad viimase magusa koha Liverpool ja Arsenal. 

Veelgi huvitavamaks teeb võitluse tõik, et pärast ette nähtud 38. mänguvooru, ei pruugigi kõik selgeks saada ja võib vaja minna lisakohtumist. See toimuks juhul, kui kaks meeskonda lõpetaks samadel punktidel, olles löönud ja lasknud endale täpselt sama palju väravaid. 

Varasemalt pole säärast asja juhtunud, kuid tänavu pole sugugi välistatud. Nimelt jääb 36 vooru järel viiendat kohta hoidev Arsenal Liverpoolist maha vaid punktiga. Sealjuures on Arsenali väravatesuhe 72:43 ja Livepoolil 71:42. 

Veidi selgust toob tabelisse juba täna õhtu, kui Liverpool kohtub kell 16.15 võõral väljakul West Hamiga. Lisaks jääb Raganar Klavani leivaisal mängida veel Middlesbrough´ga. 

Arsenali viimased kaks vastast on koduväljakul Sunderland ja Everton.