Tartule kuulub Eesti meistrivõistlustel kolmas koht. Foto: Reigo Teervalt
Spordivaria
15. mai 2017, 22:44

NII SEE JUHTUS | Tartule kuulub korvpalli pronksmedal, Kanter peab pidama võistluspausi

Tervist, kallis spordisõber. Soovid teada saada, mis täna spordimaailmas toimub? Siis püsi Õhtulehe otseblogi lainel, kust saad kõik kõige olulisemad uudised ühest kohast kätte. 
22:44
SPORDISÕBER

Sellega tõmbame siit ka tänaseks joone alla. Oli vahva spordipäev ja homme on oodata vähemalt sama meeleolukaid sündmusi. Head õhtut! 

22:41
KORVPALL

Pronksiseeria mõtted asjaosalistelt!

21:56
JALGPALL
21:39
KÄSIPALL

Põlva Serviti jõudis kolmandast järjestikusest käsipalli Eesti meistritiitlist ühe võidu kaugusele, kui alistas HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi kodusaalis 28:20 (15:11) ning asus seeriat 2:1 juhtima.

Seeria teise kohtumise võõrsil kaotanud Serviti mängumees Henri Sillaste sõnas seekordse kohtumise järel, et põlvalastel õnnestus teha vähem mängulist praaki kui eelmises kahes kohtumises. "Samuti olime tagamängus seekord suhteliselt head. Kontrarünnakuid oli meil vähem kui eelmisel korral, kuid tagant tuli õnneks palju väravaid."

Kehra loots Indrek Lillsoo sõnas, et Serviti oli vahepeal kõva kodutöö teinud. "Eriti hästi mängisid seekord nende leegionärid ja sellele jõule ei saanud me täna kuidagi vastu," ütles Lillsoo ja lisas, et seeria üritatakse igal juhul Põlvasse tagasi tuua. "Kui füüsilisest poolest rääkida, siis ma arvan, et me oleme isegi paremas seisus kui Põlva. Täna tundus, et Servitil mõned mehed ei kestnud lõpuni. Lihtsalt vahe oli juba selleks ajaks sees."

Roman Aizatullov viskas Serviti parimana 9 väravat. Anatoli Chezlov lisas 5 tabamust. Hc Kehra/Horizon Pulü&Paperi parimad olid Dmytro Yankovskyi ja Mikita Yermashevich 5 väravaga.

20:55
Hindrek Pärg, TARTU
20:32
Hindrek Pärg, TARTU

Kas Pärnu on murtud? Tartu lõpetab veerandi 11:2 vahespurdiga ning juhib 55:47. Kaitses on tihedamalt mängima hakatud ning Pärnu ei leidnud enam nii kergeid lahendusi.

20:18
Hindrek Pärg, TARTU

Meeskonnad vahetavad kolmanda veerandi alguses korve ning kohtumine püsib tasavägine - 45:44 Pärnu juhib. Siiski eeldatav ja soovitav pinge ning intriig kohtumisest puudub.

20:02
Hindrek Pärg, TARTU

Poolaja lõpetab Kristen Meistri tabav kolmene, viies Tartu 36:35 juhtima. Pärast viimast sissekannet Tartu ei teinud ühtegi pallikaotust ning koheselt võeti järele.

Tartul on skoori teinud kõik platsil käinud mängijad ning väljakule pole pääsenud ainult Kent-Kaarel Vene. Võistkonna suurim korvikütt on kaheksa punktiga Dominykas Milka, Pärnul enim visanud Domagoj Bubalo (12) ja Edvinas Seskus (10).

(Reigo Teervalt)
19:45
Hindrek Pärg, TARTU

Neli minutit enne poolaja lõppu juhib suurema isuga mängiv Pärnu 25:29. Tartule teevad haiget pallikaotused, mida neil juba seitse.

19:32
Hindrek Pärg, TARTU

Avaveerandi viimase sekundi viskega annab Edvinas Seskus Pärnule 18:16 eduseisu. Füüsiline mäng, kus ilu palju pole. Intriig ning play-off atmosfäär täiesti puudub.

19:20
Hindrek Pärg, TARTU

Pool veerandit on Tartus mängitud ning eriti ilusat korvpalli ei näe. Mäng on rabe ning tundub nagu mõlemad meeskonnad on valmis hooaja lõppenuks kuulutada. Pärnu juhib 12:7.

19:14
Hindrek Pärg, TARTU

Milline "imeline" mängu algus - kolme esimese sekundiga kahe tiimi peale kaks pallikaotust ja kaks viga!

19:07
Hindrek Pärg, TARTU

Kas täna selgub Eesti korvpalli meistrivõistluste pronksmedalist?

Paari minuti pärast algab Tartu Ülikooli spordihoones pronksiseeria kolmas kohtumine Tartu Ülikooli ja Pärnu Sadama vahel. Kodumeeskond juhib 2:0 ning kui täna suudetakse võita, saadakse medalid kaela.

Tartu publikule aga tänane kohtumine huvi ei paku. Tribüünidel on rohkem tühjasid istekohti kui täidetud ning isegi mõnel põhihooaja kohtumisel võis tänasest rohkem fänne näha.

Tartu alg5: Dorbek, Konate, Jõesaar, Milka, Sokk
Pärnu alg5: Seskus, Sutt, Bubalo, Hallik, Leppik

18:47
KORVPALL

Kas Tartu Ülikooli korvpallimeeskond võidab täna pronksmedali? Pärnu loodab, et mitte! Vastu saame kell 19.10 algavast mängust. Enam pole palju jäänud! 

18:20
VÕRKPALL
17:31
JALGPALL

for u MOM ❤️ @nadine.goncalves

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

16:55
JALGPALL
16:29
KERGEJÕUSTIK
15:30


13:48
VORMEL 1


Loe rohkem