Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting sai auhinnakappi järjekordse trofee.Foto: TEET MALSROOS
Käsipall
17. mai 2017, 20:33

PALJU ÕNNE! Põlva Serviti krooniti Eesti käsipallimeistriks (1)

Eesti käsipallimeistriks tuli kolmandat aastat järjest Põlva Serviti, kes alistas finaalseerias igipõlise konkurendi HC Kehra mängudega 3:1. Täna Kehras peetud neljandas matšis olid Põlva võidunumbrid 26:18.

Esimese poolaja 12:9 võitnud Põlva resultatiivseim oli Anatoli Tšeslov viie tabamusega, Henri Sillaste lisas neli väravat. Kehra kasuks viskas Jaan Kauge viis väravat.

Finaalseeria avakohtumises oli Põlva parem 23:21, aga teise kohtumise võitis omakorda Kehra 25:20 ja suutis seisu viigistada. Sarnaselt tänasele oli Põlva kolmandas mängus Kehrast parem kaheksa väravaga - skooriks jäi 28:20.

"Tulime sisulisest sama fooni pealt, millega eelmise kohtumise lõpetasime. Karikavõit ja meistritiitel ning Balti liigas nelja parema hulka jõudmine tähendab, et hooajaga võib rahul olla," rääkis Serviti mängija Henri Hiiend alaliidu pressiteate vahendusel.

"Kahes viimases mängus puudus meie meeskonnas mõtestatud tegevus," sõnas HC Kehra mängumees Marko Slastinovski. "Tundus, et Serviti oli seeriaks pisut paremini valmis. Hooaeg oli kokkuvõttes pigem pettumus."

Ühtlasi tõusis Serviti Eesti meistriliiga edukaimaks meekonnaks, sest neil on nüüd 12 kuldmedalit, Kehral aga 11.