Henri Treial servil. Foto: Alar Truu
Võrkpall
21. mai 2017, 18:03

Henri Treial pärast kohtumisi Hispaaniaga: arvasime, et nad tulevad tugevama mänguga peale (1)

Eesti võrkpallikoondis kaotas täna kolmanda sõprusmängu Hispaaniale 2:3. Temporündaja Henri Treial tunnistas pärast kohtumist, et sel korral ei suudetud ise piisavalt tasemel olla.

"Tegime natuke palju omavigu," võttis Treial kohtumise kokku. "Sellepärast polnud ka mängupilt kõige ilusam."

Kahel eelmisel päeval käidi samast vastasest kindlalt üle. Miks? "Esimesel kahel päeval oli omavigu vähem, see sai määravaks. Suutsime nad serviga võrgust päris kaugele suruda ja nad ei saanud oma mängu mängida," rääkis Tšehhis leiba teeniv keskblokeerija.

Vastaste ohtlikumaks küljeks pidas Treial servi. "Nad suutsid meid ka võrgust päris hästi eemale saada. Aga tundub, et kokkuvõttes saime päris hästi hakkama. Kindlasti tugevam vastane kui Portugal. Aga arvasime, et nad tulevad veidi tugevama mänguga peale."

Sõprusmängudele tõmmatakse joon alla täna õhtuse kohtumisega Venemaa vastu. Kuivõrd vaid kolme tunnise vahega peetakse kaks mängu, jagati meeskond kaheks. Treiali jaoks on seega enne kolmapäeval algavat MM-valikturniiri kontrollkohtumised peetud.

"Peab valmis olema," kirjeldas ta meeskonna valmisolekust enne tähtsaid kohtumisi. "Oleme suhteliselt vähe saanud trenni teha. Ettevalmistusperiood pole väga pikk olnud. Aga üldiselt oleme päris hästi võistkonna klappima saanud."