Iker Casillas mõtleb, kas võtta vastu pakkumine Liverpoolilt või näiteks Katarist-Hiinast.Foto: AFP / Scanpix
Jalgpall
23. mai 2017, 11:19

Hispaania leht: Iker Casillas võib liituda Liverpooliga (2)

Nädalavahetusel Meistrite liiga kvalifikatsiooni koha teeninud Ragnar Klavani koduklubi Liverpool on juba astumas samme meeskonna tugevdamiseks ning värbamas legendaarset Hispaania väravavahti Iker Casillast.

Mõne päeva eest 36-aastaseks saanud Casillas kaitses 16 aastat Madridi Reali värve ning siirdus 2015. aastal Portosse. Selle klubiga saab leping nüüd juunikuuga läbi. Hispaania väljaande AS teatel on Casillasel mitu pakkumist, kuid väidetavalt olevat ta selgelt enim huvitatud Liverpoolist ja Meistrite liigast. Mõne allika kohaselt olla sõlmitud juba eelleping.

Casillase vastu tuntakse huvi ka Türgist, Katarist ja Hiinast, kuid mees tahtvat oma 175 Meistrite liiga mängule (neist 157 Reali särgis) lisa saada. Üks mäng vähem on kirjas Paolo Maldinil ja kaks tükki vähem Xavi Hernandezil.

Ehkki Porto jäi koduses liigas tänavu Lissaboni Benfica järel teiseks, tegi Casillas hiilgava hooaja. Ta lasi 43 mängus enda selja taha kõigest 23 palli ning sai maha koguni 23 nullimänguga. Casillas on valmis võitlema Liverpooli esikinda koha eest belglase Simon Mignolet'ga.