Ujumine

Kovanen süüdistab ajakirjanikku lati alt läbi jooksmises ja dopingu tarvitamises!

Ujumisliidu president vastab Õhtulehe kriitilisele artiklile (6)

LISA KOMMENTAAR

Tugrik25. mai 2017, 18:20
mis mõtet on kirjutada sellist vastulauset, kus 98 protsenti sõimatakse ajakirjanikku ja 2 protsenti räägitakse aiaaugust. Väga madal sõimata. Miks ei vastata siis neile kysimustele? Miks peab tulema tipp eestisse võistlustele jne. Miks peab atribuutika tagastama? Selline vastulause näitab vastaja taset. Sisu ma ei näe.
Kirgut25. mai 2017, 23:00
Tugrik, kus Sa sõimu nägid? Ole hea ja tsiteeri, ma tahaks ka kangesti sõimu lugeda. Sellega küll nõus, et vastulause näitab vastaja taset ja see on ikka kordades Tserp'i omast üle. Kui ikka ajakirjanik ei suvatse asjaosalistelt kommentaari küsida ja soperdab midagi kokku info pealt, mida ta kusagilt kuulnud on, siis mis tasemest üldse rääkida saab. Aga eks vist tulebki lihtsalt nentida et: Õhtuleht ju, mis sa tast ikka tahad...
Liis26. mai 2017, 23:30
No jah, aga olgem ausad, kui fakte ei kontrollita ja vastaspoolelt ei vaevuta isegi kommentaari küsimus siis on ju selle ajakirjaniku tase ka ülimadal. Millist sügavanalüütilist vastust sa antud juhul oleksid Hr. Kovanenilt oodanud, kui ajakirjanik selleni nii ehk naa ei küündiks?
täpipealt25. mai 2017, 17:25
tserp teeb igal aastal hulgaliselt imalaid artikleid tulevikulootus rehemaast ning team haanjast. ükskõik mis jura talle aetakse, konks ka alla neelatakse. põhiline on hädaldamine raha ümber. kurat. pidevad soojamaa reisid, uued autod, majaehitused. miks sellest ei kirjutata, et see raha mis sponsorid annavad läheb niisama palgaks ja laagrid pluss varustus on veel kauba peale. ühtlasi võiks huvi tunda miks on ühel suurfirmal suur tung neid kloune märkimisväärsete summadega toetada. või see, kuhu jääb kiku pissiproovi tulemus. kas kalliste šveitsi advokaatidega saab vajalikes kohtades valemängu kinni mätsida?
Rumal lootus...25. mai 2017, 12:47
..et Deivil midagi paremini kunagi teeb. Tema tase ongi intriig, laim ja skandaal.
Iks25. mai 2017, 12:44
Ma ei tea küll ujumisliidust ja spordielu tagamaadest mitte midagi, kuid Eesti ajakirjanike ja ajakirjanduse kohta midagi nii tabavat pole ammu lugenud.