Lewis Hamilton pärast kvalifikatsiooni.Foto: POOL
Vormel 1
27. mai 2017, 22:01

Pettunud Lewis Hamilton: põhimõtteliselt on minu nädalavahetus läbi (6)

Homsele vormel-1 sarja Monaco etapile alles 13. kohalt startivale Lewis Hamiltonile (Mercedes) tulid pärast kvalifikatsiooni pähe mustad mõtted ja kolmekordne maailmameister ei hoidnud neid pelgalt endale.

"Kui ma ei jõua isegi kolmandasse kvalifikatsioonivooru, on nädalavahetus sisuliselt läbi. Nüüd tuleb võistlussõidus tagasi teha nii palju kui võimalik. Teen homme kõik, mis võimalik, aga Monacos on väga raske konkurentidest mööduda," ütles britt Autospordi vahendusel ja lisas, et loodatavasti suudab tiimikaaslane Valtteri Bottas võita ja seega põhikonkurendi Sebastian Vetteli (Ferrari) elu raskemaks teha.

Enne homset etappi on Vettelil tänavuse hooaja liidrina koos 104 punkti, Hamilton jääb temast maha kuue silmaga.

"Ma ei tea, miks ma nii aeglane olin ja miks rehvid ei töötanud korralikult. Ma ei sõida siin ju kehvalt. Insenerid peavad välja selgitama, mis valesti läks. Olin nii pettunud, et ei suutnud pikka aega isegi autost välja saada," lisas Hamilton.

Monaco etapile stardivad esireast Ferrari piloodidid Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel, Bottas oli kvalifikatsioonis kolmas ja Red Bulli noort täht Max Verstappen neljas.