Anett Kontaveit.Foto: Stanislav Moškov
Tennis
28. mai 2017, 16:30

ÕHTULEHT PARIISIS | Anett Kontaveit peab Prantsusmaa lahtiste esimese mängu homme keskpäeval

Eesti esireket Anett Kontaveit peab Pariisis peetaval aasta teise suurturniiril, Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel esimese mängu homme, tema vastane on teatavasti rumeenlanna Monica Niculescu.

Eesti meedias on Kontaveiti esimese mängupäeva kohta ilmunud ka infot, nagu see toimuks teisipäeval, kuid just ilmunud ametlik ajakava teatab: 4. väljaku esimeses mängus kell 11 ehk Eesti aja järgi kell 12 kohtuvad homme Kontaveit - Niculescu.

Seda muidugi juhul, kui ei hakka vihma sadama. Praeguse ennustuse kohaselt on homme päeva esimesel poolel Pariisis vahelduv ilm, kuid see muutub üha pilvisemaks ja tuulisemaks ning õhtupoole võib ka korralik äikesevihm üle käia. Imestada pole vaja, sest Prantsusmaa pealinnas on praegu paras kuumalaine ja temperatuur 30 kraadi ümber.

Kontaveit oli muuseas segadusele oma mängupäeva ümber üllatunud, sest temani juba varem jõudnud info rääkis samuti esmaspäevast ning seda poldud muudetud. "Põhiturniir algas täna tabeli ülemise poole mängudega. On loogiline, et ülemise poole esimese ringi mängudele ei jäeta päevast vahet sisse," arutles Kontaveit Õhtulehega vesteldes.