Garbine Muguruza pärast Francesca Schiavone üle saavutatud võitu.Foto: AP / Scanpix
Tennis
29. mai 2017, 16:07

ÕHTULEHT PARIISIS | Kontaveiti järgmine vastane Muguruza: loos oli karm, mul tuleb veel üks raske mäng (1)

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel kohtub Anett Kontaveit järgmises ringis tiitlikaitsja Garbine Muguruzaga, kellelt küsiti pressikonverentsil ka tolle mängu kohta.

"Palun rääkige veidi oma järgmisest mängust. Mängite Kontaveitiga, kellele kaotasite Stuttgartis, kes mängib sel hooajal liival väga hästi - see on järgmine raske vastane, raske väljakutse," kõlas küsimus inglise keeles.

Muguruza vastas: "Jah, kuulsin, et mängin jälle temaga. See tähendab, et ka teises ringis tuleb raske mäng. Ta mängis Stuttgartis väga hästi, Samuti nägin tema mängu Roomas, kus ta tegutses samuti hästi. Loos andis mulle siin esimeseks vastaseks Schiavone (2010. aasta French Openi võitja - V.A.) ja seejärel Kontaveiti - mõlemad on keerulised vastased."

Samamoodi küsiti Kontaveiti kohta pressikonverentsi hispaaniakeelses osas. Seal rääkis Muguruza nõnda: "Mul oli karm loos, tuleb raske mäng. Ta on teinud väga hea liivaväljakute hooaja, mängib agressiivselt. Nii et naudin natuke tänast võitu ja hakkan seejärel järgmiseks, raskeks mänguks valmistuma."