Jalgpall

Eile möödus 20 aastat Eesti - Hollandi jalgpallikoondiste suurest lahingust ja selle puhul avaldame uuesti esmakordselt 2017. aasta 2. juunil ilmunud retroloo.

Õhtuleht uuris, kuidas meenutavad täna (2017. aastal – toim) täpselt 16 aastat tagasi Hollandile lahingu andnud koondislased matši, mida võis liialdades pidada duelliks FC Flora ja Barcelona vahel.

ÕL ARHIIV | RETROPAUK | Eesti-Holland 2:4 – mälestusväärne jalgpallilahing, kus van Gaal ja Overmars tänasid õnne ning Hollandi fänn oli enesetapu äärel (5)

LISA KOMMENTAAR

Stakan K.Butõlkin3. juuni 2021, 12:14
No mina olin küll vihane. Eriti selle teise viigivärava pärast. Aga mis sa amatööridelt ikka tahad .Kui millegi üle imestada siis jätkuvalt imestan, et puise pea ja veel puisemate jalgadega Piiroja koondisse on võetud. Täielik piiraju. Kalamees on muidugi kõva aga jalgpallist pole ta kunagi mõiganud.
Kodanik3. juuni 2021, 10:17
Tol hetkel oli jah äge, et väravad löödi. Aga kas mingist kaotusest heietada on väärikas peaaegu 20a hiljem?
:)3. juuni 2021, 11:27
Jah, kaotustest heietamine on umbes nagu tsitaat Tom Sawyeri raamatust, kus üks poiss kuulutas kõigile uhkusega, et tema sai Tom Sawyeri käest peksa (siis kui kõik koobastesse eksinud pätipoisist peategelast surnuks pidasid ja temast imetlusega rääkima hakkasid).
Aa2. juuni 2017, 13:58
See oli lihtsalt yks parimaid ja meeldejäävamaid mänge ... praktiliselt vist pool eestit vaatas seda mängu. Mäletan, et vaatasin seda VS baaris ja emotsioonid olid nii laes kôigil... vahva oli! Maali - ara igise - keeda suppi vôi midagi ... vaata vahelduseks mingit tyrgi seepi...
Maaili2. juuni 2017, 11:28
Selline mammutlugu Eesti koondise kaotusest? Tule taevas appi! Miks? Kirjutage parem võitudest. Kui jalgpalluritel võite pole, siis kirjutage võrkpallurite, sõudjate või vehklejate võitudest.