Üks küsimus Team Haanja liikmetele.Video: Jörgen Norkroos
1 küsimus
1. juuni 2017, 16:36

ÕL VIDEO | Üks küsimus Team Haanjale: mis on suvise ettevalmistusperioodi parim ja halvim osa? (1)

Õhtuleht taaselustab vahepeal unustuste hõlma vajunud rubriigi "üks küsimus". Sel korral on meie kaamera ees kümme Team Haanja suusatajat, kes vastavad küsimusele, mis on suvise ettevalmistusperioodi parim ja halvim osa?

Etteruttavalt võib öelda, et kokku on oodata viit videot ning teemade ringis on näiteks rullsuusatamise ohtlikkus ja Eesti rahva suhtumine suusatajatesse.

Järgnevalt mõned näited tänase küsimuse vastustest. 

Aivar Rehemaa: "Parem osa on see, et saab pärast hommikust trenni lõuna ajal magama minna. Halvem osa on see, et hommikul kell 7 pead hommikuvõimlemisse minema."

Algo Kärp: "Parim osa on minu jaoks see, kui juba esmaspäeval sõidame Sognefjelletisse suusalaagrisse. Suvel suusatamine on parim. Halvim on see kui väga palju Eestis rasketel treeningutel tohutult higistad ja sitikad-satikad kallal on. Siis mõtled, et lihtsam on midagi muud teha. Aga see käib asja juurde."

Karel Tammjärv: "Pikad intensiivsed treeningud on mõnusad. Halvim.. ikkagi tuleb arvestada, et ilm mängib rolli. Kui väga hullult vihma sajab ja tuul puhub.. no ei ole kõige mõnusam."