Markus Soomets.Foto: fcsantos.ee
Jalgpall
2. juuni 2017, 10:04

VAHVA! Eesti jalgpallitalent on testimisel Itaalia suurklubis

Eesti U19 koondise poolkaitsja ja Santose Jalgpallikooli kasvandik Markus Soomets viibib möödunud esmaspäevast kuni reedeni Itaalias, et ennast näidata ühele tuntuimale Itaalia kõrgliiga klubile U.C. Sampdoria, vahendab Santose koduleht.

Kui saabumise päeval Soomets veel väljakule ei saanud, siis teisipäev algas meditsiinilise läbivaatuse ja 3 minutilise step testiga. Pärastlõunal liitus Soomets juba U17 treeninguga ja lõi treeningul kaasa täies mahus. Kolmapäeval pidasid Sampdoria akadeemia U16 ja U17 võistkonnad 2×30 minutilise sõprusmängu. Soomets tegi tolles mängus kaasa kõik 60 minutit ja jättis oma esitusega treeneritele hea mulje! Heade esituste jätkudes on antud ka lootust, et Markus kutsutakse suvel tagasi.

"Oma taseme poolest Markus kellegile alla kindlasti ei jää!" kirjeldab koos noormehega Itaaliasse sõitnud Santose esindaja Janar Sagim. "Just kaitsefaasis paistis silma. Mis puutub oludesse, siis treenitakse üsna vanal kunstmurul, mis asub mägede vahel ja eestlasele harjumatult palju päikest on samuti. Ka kohalikud olid sõprusmängus 2. poolajaks omadega päris läbi."