Madridi Reali bussi teekond reedesele treeningule.Video: Kaarel Täll
Meistrite liiga
3. juuni 2017, 07:30

ÕHTULEHE VIDEO | Vaata, kuidas ligi 800 miljonit eurot maksev buss treeningule kihutab (1)

Maailma kõige hinnalisemate busside võistluses teeks ilmselt ilma just see sõiduk, mis reede õhtul Õhtulehe kaamerasilma ette jäi. Bussitäis Madridi Reali mängijaid olid parajasti teel treeningule, mis toimus Cardiffis asuval Walesi rahvusstaadionil.

Bussi teekonda turvati hoolega, kuid mitte piisavalt. Mitukümmend minutit enne Cristiano Ronaldo, Gareth Bale’i ja teiste superstaaride saabumist pandi tee kinni ning teatati, et mitte keegi lähiajal teed ületada ei tohi. Pidavat olema rangelt keelatud.

Paar usinamat jalakäijat suutsid siiski politsei vahelt läbi pugeda ja oma teekonda jätkata, kuid üldiselt selgitasid mundris mehed rahulikult ja asjalikult, miks Reali buss ikkagi kõigepealt läbi tuleb lasta.

Portaal transfermarkt.de pakub Madridi kuningliku meeskonna mängijate koguhinnaks 764,8 miljonit eurot. Suure osa antud summast moodustavad Ronaldo (100 miljonit) ja Bale'i (90 miljonit) turuväärtused, järgnevad "kõigest" 60 miljonit eurot maksvad Toni Kroos ja Karim Benzema.

Võrdluseks: Tõnis Lukase sõnul maksis ERMi ehitamine veidi üle 75 miljoni euro (info ETV saatest "Kahekõne", mis toimus eelmise aasta oktoobris).