Tennis

Anastasija Sevastova mängib pärast kaheaastast pausi elu parimat tennist, Jelena Ostapenko on vihane noor tõusev täht

Anett Kontaveiti teel tippu seisab teiste seas kaks kanget Läti piigat (3)

LISA KOMMENTAAR

mnjah3. juuni 2017, 13:01
Muguruza saviväljakul (mis on ta lemmik) ja kõval väljakul on erinevad asjad. Aga Sevastova ongi tubli. Ostapenko käitub väljakul tihti nagu ärahellitatud jonniv jõmpsikas, ebameeldiv. Ja Ostapenko - Muguruza Rooma mängus mängis Muguruza esimest setti lihtsalt kohtuvalt, tekkis kahtlus kas ta üldse suudab palli piiridesse lüüa.
kui3. juuni 2017, 10:39
vaadata, kes nende vastu mängisid, pole mingi ime.et nii kaugele jõudsid. Ostapenkol on kogu aeg vastastega suht vedanud. Kui ta saaks vastasteks kohe algul sellised tegijad, nagu Anetil kogu aeg satuvad, ei jouaks ka nemad nii kaugele. nende mäng erilist muljet jätnud ei ole, olen mõlema mänge paar korda näinud, kergete vastastega tuleb mäng ok välja, kõvema vastasega aga enam mitte nii väga.
Vello3. juuni 2017, 11:37
Kui meelde tuletada, siis US openil Sevastova võitis Muguruzat. Kõigil kolmel jääb ilmselt see midagi puudu päris tippu jõudmiseks, aga kõvad sellest hoolimata. Seni ei ole nad omavahel kohtunud, eks siis saa päris täpselt öelda, kes on kes. 100 on tänapäeval juba julm võrdsed tegijad, mitte nagu Ani kunagi 51 ja tugevamatele üldse vastu ei saanud