Paanika Torinos San Carlo väljakul keset Meistrite liiga finaali ühisvaatamist.Foto: MASSIMO PINCA
Meistrite liiga
4. juuni 2017, 09:52

Täiendatud kell 14.29!

VIDEO JA FOTOD | Meistrite liiga finaali ajal Torino kesklinnas tekkinud pommipaanika põhjustas ligi 1500 inimesele vigastusi (3)

Jalgpalli Meistrite liiga finaal võttis Torinos kümmekond minutit enne lõpuvilet veelgi kurvema pöörde, sest ligikaudu 1500 inimest said pommipaanika tõttu puhkenud amokijooksus viga, neist vähemalt seitsme vigastused on tõsised (nende seas 7aastase lapse), teatab BBC.

Olukord läks Torino kesklinnas San Carlo väljakul, kuhu oli püstitatud suur ekraan, käest ära, sest tavaliste paugukate lõhkemisheli ja sellega kaasnenud kuulujutt tekitas rahvas ajutise paanika, mille tulemusena hakkas suur mass ummisjalu platsilt põgenema. Selle käigus hüljati oma kotid ja jalavarjud ning litsuti väetimaid halastamatult vastu barjääre ja joosti kukkunutest üle.

Itaalia meedia teatel viibib seitse kannatanut endiselt haiglas, neist kolme olukord on kriitiline. Sealhulgas 7aastase poisi, kel on tõsised pea- ja rindkerevigastused, sest tema otsas tallati. Suurem osa vigastatutest oli jala- või kaehaavadega.