Derek Fisher.Foto: Jason Miller
Korvpall
5. juuni 2017, 10:58

NBA viiekordne meister keeras Cadillaci üle katuse, mängus võis olla ka alkohol (1)

Korvpalliliiga NBA viiekordne meister Derek Fisher tegi pühapäeva õhtul Los Angelese lähedal avarii, kui keeras oma Cadillaci üle katuse. Fisher ja tema tüdruksõbrast kaasreisija Gloria Govan viga ei saanud.

Fisheri niigi plekiline maine on aga saamas uut hoopi, sest kunagise Los Angeles Lakersi, Utah Jazzi, Golden State Warriorsi, Dallas Mavericksi ja Oklahoma City Thunderi mängujuhi kinni pidanud politseinikud väitsid, et Fisher olla enne avariid alkoholi tarvitanud. Et uurimine alles kestab, pole kahtlustustest kaugemale jõudnud.

Fisher ja Govan tegid pärast juhtunut ühise avalduse, kus tänasid õnne, et nad õnnetuses ellu jäid.

42aastane Fisher asus pärast mängijakarjääri lõppu juhendama New York Knicksi, aga 2016. aasta alguses vallandas Knicksi president Phil Jackson ta ametist.

Kõik viis meistrisõrmust Lakersi ridades võitnud Fisher pole võõras ka kõmupressi jaoks - tema tüdruksõber Govan oli varasemalt abielus teise NBA palluri Matt Barnesiga, aga 2015. aastal otsustas ta semmima hakata hoopis Fisheriga.

Kui Barnes sai 2015. aasta oktoobris poegadelt teada, et Fisher on koos Govaniga nende majas, sõitis Barnes kiirelt sündmuspaigale ja viskas Fisheri sõna otseses mõttes majast välja.