Luule Komissarov kohtus Eesti jalgpallikoondisega!Foto: Heigo Teder
Jalgpall
6. juuni 2017, 22:32

USKUMATU PÄEV: Luule Komissarovi pikaaegne unelm sai teoks! (6)

Tunnustatud näitlejanna Luule Komissarov on hiigelsuur jalgpallifänn. On ta ju avalikult välja öelnud, et töö segab armastatud spordiala jälgimist. Klubivutis hoiab ta pöialt Madridi Realile ning Viljandi Tulevikule, koondisemaailmas pole küsimustki – Eesti ja veel kord Eesti!

Umbes kümme aastat kirglikult vutti jälginud Luule täitis täna oma suure unistuse ning kohtus Eesti jalgpallikoondisega. Viljandi Ugala näitleja südame oleks võimsalt laulma pannud ka vutimeeste tugev käepigistus, kuid kogenud lavarebasel läks sootuks paremini – menukis „Õnne 13“ Lainet kehastav näitlejanna jagas meie jalgpallisõduritega õhtusöögilauda!

Enne koondislastega trehvamist oli Luule nii ootusärevil, et ööl vastu teisipäeva oli keeruline sõba silmale saada. Umbes 15 minutit pärast rahvusesindusega kohtumist jutustas Lull (nagu teda tuntakse) Õhtulehele, et ta on üliõnnelik!

„Mul ei ole sõnu, süda väriseb sees,“ kirjeldas elevil Komissarov, kes meie koondist Inglismaal asuvas Wembley vutipühamuski toetamas käinud. „Ma läksin sinna kohtumisele, aga ma ei uskunud, et nad kõik kohal on. Ma ikka värisen! See on hoopis teine värin kui enne. Siis oli selline nagu esietendusele läheks. Nad on nii toredad noored mehed, kes teevad tipptasemel sporti. Jalgpall on meeskonnamäng nagu teater. Ma ei oleks iial uskunud, et 74aastaselt sellise asjaga hakkama saan. See oli unistuse täitumine ülivõrdes! Mina mõtlesin, et saaks nendega pärast mängu kätelda, aga selline kohtumine..“

Suursugusel õhtusöögil vesteldi otseloomulikult vutiteemadel ning Lulli huvitas esmajoones see, kuidas jalgpalliplatsil asjad käivad. Muidugi ei jätnud ta kasutamata võimalust tuua välja teatri ning jalgpalli paralleele. Õhtu lõppedes vahetas Komissarov mängusärgi, millega ta mullu sügisel Viljandis oma jalgpallidebüüdi tegi, oma absoluutse lemmikmängija Ragnar Klavani koondiserüü vastu! Ugala linnast pealinna söömingule sõitnud Komissarov saab sama teekonna uuesti ette võtta juba reedel, mil Eesti koondis võõrustab ülitugevat Belgiat.