Oleg Gross.Foto: MATI HIIS
WRC
11. juuni 2017, 18:14

Oleg Gross: mitte nüüd polnud Tänakul õnne, vaid varem oli tal väga palju ebaõnne (6)

Elu esimese MM-ralli võitnud Ott Tänaku üks suuremaid toetajaid on aastate jooksul olnud suurärimees Oleg Gross. Gross tõdes, et Tänakul oli varem väga palju ebaõnne ja nüüd läks nii nagu minema pidi.

"Emotsioonid on laes ja seda on näha ka sellest, kui palju ma olen saanud õnnitluskõnesid ja -sõnumeid," rääkis Gross autospordiliidu pressiteate vahendusel. "See on väga suur võit ja tema pöidlahoidjad ootasid seda väga. Küsimus oli selles, et millal, sest see oli meile kõigile selge, et see juhtub. Ja kui paljud tahavad öelda, et nüüd lõpuks oli Otil õnne, siis ma ütleks hoopis, et pigem oli tal eelnevalt olnud väga palju ebaõnne ja nüüd läks nii nagu minema pidi.

Autospordiliidu president, endine tipprallimees Ari Vatanen ütles, et on poiste üle uhke. "Palju tööd on tehtud ja ma ei kahelnud kunagi, et see hetk kätte jõuab. Ott ja Martin on näidanud ennast sellel hooajal selgete kandidaatidena rallivõitudele ja nüüd on esimene käes. Soovin tunnustada ka Oleg Grossi, kes on uskunud kogu aeg Otti ja see on olnud väga oluline tugi igas mõttes. Järgmist võitu, olen kindel, ei pea kaua ootama."