Kaarel NurmsaluFoto: Stanislav Moshkov
Spordivaria
13. juuni 2017, 22:57

NII SEE JUHTUS | Sport 13.06: tervis sundis Kaarel Nurmsalu taas karjääri lõpetama (4)

Imelist teisipäeva! Spordimaastikul saame täna pöialt hoida Anett Kontaveitile ja Eesti epeevehklejatele. Lisaks hoiame teid kursis NBA finaalseeria järelkaja ja muu huvitavaga. Püsige lainel!
22:57
SPORDISÕBER

Hüva õhtu jätku, uued uudised juba homme hommikul!

22:56
VÕITLUSKUNSTID

Lõpetame tänase otseblogi vinge teatega võitluskunstide sõpradele: avaldati väidetavalt ainuke filmitud Bruce Lee päris MMA võitlus!

22:23
AUTOSPORT

21:43
JALGPALL

Udupeen!


21:40
NALJASÕBER


21:40


21:23
KAHEVÕISTLUS

Suvi on talisportlastele tähtis aeg, sest just sel aastaajal laotakse endale võistlushooajaks füüsiline vundament. Meie ühel parima taliatleedil, kahevõistlejal Kristjan Ilvesel (21) on parasjagu koos koondisekaaslastega Otepääl käsil esimene suvine treeningulaager.

"Esimene raskem trenn rullsuuskadel oli 10. juunil ehk täpselt minu sünnipäeval. See tähendas, et sidusime mootorratta kummi endale nööriga taha lohisema ning sõitsime rullidel Otepäält Käärikule (Google Mapsi andmetel kõige otsemat teed pidi 11 km - M.T.)," kirjutas Ilves oma blogis.

21:04


20:50
SUUSAHÜPPED

Talispordisõpru vapustas täna uudis sellest, et suusahüppaja Kaarel Nurmsalu (26) lõpetas taas karjääri, seda puhku tervislikel põhjustel. Suusahüpete ja kahevõistluse alajuht Rauno Loit sõnas, et teade on mõistagi kurb, kuid avaldas lootust, et ehk saab Nurmsalu noori mägikotkaid hüva nõuga abistada.

"Kahju muidugi, et selline talendikas sportlane ära läheb, aga sina pole midagi parata," lausus Loit Õhtulehele. "Elu teeb oma korrektuurid. Kahju. Meil on olemas kolm suusahüppajat peale Kaarli, kes saavad MK-sarjas osaleda. Oleks saanud tiimivõistlustel osaleda ja hea õnne korral olümpialgi meeskonna välja panna. Aga see on sportlase otsus, siin pole midagi torkida. Seda enam, et põhjused olid isiklikud, pole meil sõna õigust."

Rauno Loit (Facebook)
19:49
KIIRUISUTAMINE

19:48
RAGBI

19:47
JALGPALL

19:37
KERGEJÕUSTIK

Eesti möödunud aasta parima naissportlase, kaugushüppaja Ksenija Balta välihooaja algus lükkub taas edasi, sest ta otsustas neljapäevasest Oslo Teemantliiga etapist loobuda.

19:24
SUUSAHÜPPED

Kui kõik oleks hästi, treeniks suusahüppaja Kaarel Nurmsalu praegu jalalihaseid, et olümpiahooajaks elu parimasse vormi tõusta ja Pyeongchangist medal võtta. Selle asemel maitseb ta Tallinnas tavalise tööinimese leiba. Saite õigesti aru, Nurmsalu tippsportlase karjäär on 26aastaselt taas läbi.

Kaarel Nurmsalu (Stanislav Moshkov)
19:05
LASKESUUSATAMINE
19:04
MURDMAASUUSATAMINE
19:02
LASKESUUSATAMINE
18:23
VIIES VEERANDAEG

Õhtulehe korvpallisaates "Viies veerandaeg" võtavad ajakirjanikud Ville Arike, Ats Kuldkepp ja Henry Rull kokku Golden State Warriorsi ja Cleveland Cavaliersi vahel peetud NBA finaalseeria, kus Warriors võttis mulluse kaotuse eest revanši.

Samuti vaadatakse ettepoole ning arutletakse, kas mõni teine klubi võib järgmisel hooajal nende vahele trügida? Juttu tuleb ka Eesti meeste ja U18 koondisest ning Tartu Ülikooli otsusest värvata peatreeneriks Priit Vene. Hüva kuulamist!

18:10


17:37
VEHKLEMINE

Epeevehkleja Nikolai Novosjolov tegi Gruusia pealinnas Tbilisis toimunud EMil suurepärase individuaalturniiri, kui saavutas 3. koha.

Loe rohkem