Kristjan IlvesFoto: Aldo Luud
Talisport
13. juuni 2017, 21:22

Sünnipäev Kristjan Ilvese moodi: mootorratta rehv nööriga taha lohisema ning rullsuuskadega Otepäält Käärikule

Suvi on talisportlastele tähtis aeg, sest just sel aastaajal laotakse endale võistlushooajaks füüsiline vundament. Meie ühel parima taliatleedil, kahevõistlejal Kristjan Ilvesel (21) on parasjagu koos koondisekaaslastega Otepääl käsil esimene suvine treeningulaager.

"Esimene raskem trenn rullsuuskadel oli 10. juunil ehk täpselt minu sünnipäeval. See tähendas, et sidusime mootorratta kummi endale nööriga taha lohisema ning sõitsime rullidel Otepäält Käärikule (Google Mapsi andmetel kõige otsemat teed pidi 11 km - M.T.)," kirjutas Ilves oma blogis.

 

"Poolel maal tegime kiire joogipausi, kuna väljas oli üsna kuum ning kurk oli väga kuival. Parasjagu olin just ühest tõusust ülesse roninud kui Anatoli (suusatreener Šmigun - M.T.) küsis, et kas on raske. Ütlesin, et ega just kerge pole jah. Sellepeale vastas ta: “Väga hea, palju õnne sünnipäevaks!”

Ootan juba huviga, mis eelseisvad laagripäevad ning üleüldse suvi toob, sest nagu ta ise ütles, et eelmine hooaeg ta pigem vaatas, mis puust me oleme ja see hooaeg hakkame lõpuks trenni ka tegema. Igal juhul oleme selleks valmis ja eks siis paistab, kuidas see välja nägema hakkab."