Tarmo Kink Sergei Pareikot (kollases) rahustamas.Foto: Alar Truu
Jalgpall
15. juuni 2017, 18:19

Tarmo Kink: kunagi oli minu ja Pareiko nimi paberil, siis öeldi, et neid kaht meest koondisse ei kutsu (6)

Õhtulehe jalgpallisaates "Kolmas poolaeg" käis täna külas Tarmo Kink, kes muuhulgas tegi tõsise avalduse teemal, miks teda viimased kolm aastat rahvuskoondisesse pole kutsutud.

„Võib-olla on asi minus, ma ei tea, mida nad tahavad. Kui nad tahavad rööbastel inimesi sinna jooksma, siis muidugi. Pole mõtet kutsudagi. Ma arvan, et asi ei ole ainult Reimis või Pehrssonis,“ väidab 82 korda sinist särki kandnud Kink, kes tunneb end teenimatult koondisest kõrvale jäetuna. „Seal on teine inimene vahel, kes seal kõvasti niite tõmbab. Jalgpall kuulub ühele inimesele ja tema annab käske, kes peaks koondises olema, kes ei peaks."

Arvad, et asjad käivad nii? "Ma ei arva, ma tean. Kunagi oli minu ja [Sergei] Pareiko nimi paberil, siis öeldi, et neid kaht meest koondisse ei kutsu. Lõpuks mind küll kutsuti, aga Pareikot sel ajal mitte. Nii oli. Seda ütles mulle keegi, kes sel ajal oli Eesti koondise teine treener. See ei ole nali. Aga seda teavad paljud ja nii see käib, see pole mingi üllatus. Need, kes on jalkaga seotud, need teavad."

Täispikk "Kolmas poolaeg" on kuulatav näiteks Õhtulehe veebis ja Soundcloudis.