Jalgpalliliidu president Aivar Pohlak.Foto: Alar Truu
Jalgpall
16. juuni 2017, 10:16

Aivar Pohlaku vastulause Tarmo Kinki teemal: kutsusin ta kord õhtusöögile ja tahtsin pinged meie vahelt maha võtta, kuid see ei õnnestunud (15)

Eilses Õhtulehe jalgpallisaates "Kolmas poolaeg" ütles endine koondislane Tarmo Kink, et Eesti jalgpallis annab üks mees käske, kes peab olema koondises ja kes mitte - viidates selgelt jalgpalliliidu presidendile Aivar Pohlakule.

EJL ei soovinud Õhtulehele teemat kommenteerida. Küll on Pohlaku vastulause avaldanud portaal soccernet.ee. Väike väljavõte:

"/---/ Mul oleks enda ees väga häbi, kui juhiksin organisatsiooni Tarmo Kingi poolt esitatud loogika järele. /---/ Iga riigi jalgpallis on rohkem ja vähem keerulisemaid persoone ja on tõsi, et mingil perioodil väga ammu oli Tarmo Kingi teemal tõepoolest üksjagu arutelusid, sest ta on paras tegelane ja teda tol perioodil nõustanud inimene oli seda veel rohkem. /---/ Samas iseloomustab Kinki kui jalgpallurit väga hea tehnika ja erakordne löök, kuid koos sellega käib kahjuks kaasa võimetus väljakul meeskonna heaks tööd teha. /---/ Kusjuures mäletan, et päev enne Serbiasse lendamist kutsusin Tarmo Kinki õhtusöögile, sest pidasin oma kohuseks teda toetada ja võtta maha võimalikud pinged meie vahelt ja teha talle enese avamine lihtsamaks. Nagu näha see ei õnnestunud (naerab)."

Vastulause täismahus portaalis soccernet.ee.