Vehklemine

Miks epeenaiskond EMil medalita jäi? Peatreener Kaaberma: tüdrukute närvid ei pidanud vastu (4)

LISA KOMMENTAAR

olematu rüütel12. juuli 2017, 15:08
Mina näen, et juba aastaid pole naiskonnas lihtsalt õiget 3. liiget, kes teeks võistkonna täiuslikuks. Meil vehklevad Embrich ja Beljajeva täiega ehk nende ülesanne on punkte tuua ja Kirpu/Kuusk on need, kes peavad nö viiki pakkuma ehk nende pealt tulevaid miinuseid minimeerima. Nii ongi raske saavutada seda kõige kirkamat medalit. Aastaid sõitis meil suusakoondis ka teadet tiitlivõistlustel põhimõtteliselt ühe meheta, aga seda põhjusel, et meil lihtsalt polnudki seda 4. nii kõrgel tasemel sõitjat võtta. Vehklemisneidudega on õnneks parem seis. Aga millegipärast Kaaberma ei võta isegi relva ähvardusel naiskonnas 3. kohta täitma Katrina Lehist. Tulgu ta või olümpiavõitjaks, aga naiskonda ta ei saaks. Tõsi küll, olümpiavõitjaks on Lehisel sama raske tulla, kui naiskonda pääseda Kaabermaga, sest viimasel olümpial jäeti ta ju koondisest välja, hoolimata sellest, et omas eestlannadest kõrgeimat edetabelikohta maailma reitingutabelis...
vanajuhan18. juuni 2017, 15:59
Ka võistkonna psühholoogiine ettevalmistus peaks olema peatreeneri ülesanne. Oleme seda argumenti Kaabermaa suust varemgi kuulnud, kuid paistab et treenerina pole ta midagi teinud selleks, et naiskonna närvid kriitilises olukorras vastu peaks.
ajalugu18. juuni 2017, 09:29
Peatreener on maha käinud, sai ametisse ainult tänu seadusvastasele presidendi valimistele. Käsi peseb kätt juhtum. Halb karma ja muud ei midagi. Pettusega kaugele ei sõida.
Prooviks18. juuni 2017, 09:22